O statie din Iasi ii pofteste pe calatori la caldurica. La propriu!

O statie din Iasi ii pofteste pe calatori la caldurica. La propriu!

Recent amenajata prin intermediul companiei de publicitate Out of Home - WINK Public Multimedia, o statie din Iasi ii incalzeste pe calatori in timp ce asteapta autobuzul: are instalat in interiorul ei un radiator.

Caldura in statie functioneaza pe toata perioada zilei, dar si pe timpul noptii, astfel incat fiecare calator care ajunge in acest refugiu va avea confortul si surpriza de a astepta urmatorul autobuz "la caldurica". Radiatoarele au grila de protectie si protectie la supraincalzire.

Proiectul este realizat de Mado Romania in colaborare cu agentia ieseana Namogo si reprezinta un exemplu de mobilier urban care face orasul mai frumos si imbunatateste confortul psihic si fizic al calatorilor. 

 

"Dincolo de impactul vizual atractiv pe care il aducem statiilor, prin reabilitarea si ingrijirea lor, astfel de actiuni reprezinta si modalitati inedite prin care putem sa contribuim pozitiv in comunitatea din care facem parte", declara Cristina Vatavu (Director Economic la Mado Romania). 

 

Pentru iubitorii de saorma din oras, Mado e bunatatea cu de toate. Multi ieseni sunt clienti fideli inca din studentie si revin cu placere de fiecare data cand li se face pofta de gustul sau inconfundabil.

Alaturi de acest proiect special, alte inca doua statii au fost reabilitate si decorate. Destinate sa improspateze imaginea Mado, proiectele de mobilier urban fac parte dintr-un amplu proces de rebranding, comunicat sub platforma “Mofturi de uns la suflet”.

 

"Speram ca astfel de proiecte derulate pe suportul oferit de statiile de calatori sa inspire si alte companii, publicitari sau agentii sa regandeasca aceste spatii si sa foloseasca suportul de mobilier urban ca pe o oportunitate de a se apropia de publicul calator si de a crea un cadru bun pentru experiente placute", precizeaza Ioana Cordun (Coordonator Comunicare si Media la WINK Public Multimedia).

 

Cele trei statii recent amenajate prezinta harta retelei de transport in comun, iar statia Sala Sporturilor este echipata cu ecran digital, unde sunt afisate urmatoarele autobuze si timpul pana la sosirea acestora.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related