Pentru al treilea an consecutiv, Golin este agentia preferata de blogosfera din Romania

Pentru al treilea an consecutiv, Golin este agentia preferata de blogosfera din Romania

Golin marcheaza o noua premiera in industria locala de comunicare. Astfel, pentru al treilea an consecutiv, agentia se plaseaza pe locul 1 in relatia cu bloggerii, conform topului revistei Biz.

Clasamentul a fost realizat pe baza raspunsurilor celor mai importanti 80 de bloggeri din Romania si a fost prezentat in cadrul Social Media Summit.

 

"Relatia noastra cu bloggerii este una de colaborare, un parteneriat luat foarte in serios. Nu le transmitem niciodata concepte care trebuie implementate, ci ii implicam activ, tinem cont de opinia lor. Rezultatul inseamna campanii relevante atat pentru brand, cat si pentru audienta bloggerilor si cred ca aici sta cheia succesului.", spune Raluca Duta (Chief of The Bridge™, Golin).


Raluca Duta (Chief of The Bridge™, Golin)

 

Printre cele mai relevante campanii de social media initiate de Golin in 2015 se numara Orange - #parintilascoala, MasterCard - #doarcucardul, Veka - #lafereastramea, Lipton - #ceaiinceai si Transavia - #gatescpentruocarte.

Golin este singura agentie de PR din Romania in structura careia este integrat un hub digital si de social media – The Bridge™. Prin intermediul acestuia, atat expertii in digital PR, cat si specialistii in media traditionala sunt mereu la curent cu ceea ce se intampla pe agenda publica si au posibilitatea de a propune si implementa in timp real instrumente, experiente si platforme prin care se faciliteaza dialogul intre branduri si consumatori.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related