[Viața după Agenție] Raluca Duță: Burn-out-ul e un moment la care ajungi pentru că ai uitat să fii prezent în viața ta

[Viața după Agenție] Raluca Duță: Burn-out-ul e un moment la care ajungi pentru că ai uitat să fii prezent în viața ta

A intuit care e treaba cu influencerii încă de la mijlocul anilor 2000, când începeau să apară A listerii, acești proto-influenceri și a luptat să deschidă Bridge-ul, un nou department în Golin care să pună focus pe subiectele tratate de bloggeri. 5 ani mai târziu a plecat la client și acum este Digital Manager L’Oreal, o poziție challenging în care Raluca Duță se regăsește.

Marea schimbare a fost trecerea de la o poziție în care lucram împreună cu o echipă de 5 oameni cu care vorbeam aceeași limbă digitală, la o poziție al cărei prim obiectiv era transformarea digitală a echipei pe diferitele funcții, de la marketing, la comercial și general manager de divizie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related