Ruxandra Vasilescu, despre viitoarea agentie specializata pe comunicare medicala McCann Health Romania

Ruxandra Vasilescu, despre viitoarea agentie specializata pe comunicare medicala McCann Health Romania

Merck Sharp & Dohme Romania (MSD Romania), Pfizer Romania, Sanador, Labormed, Nestle Infant Nutrition, Walmark sau Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune sunt cativa dintre clientii pharma cu care grupul McCann Romania a lucrat in ultimii 5 ani. Experienta acumulata i-a condus pe cei de aici catre ganduri ceva mai integrate -  la nivel de comunicare si la nivel organizational deopotriva.

Astfel, cladind suplimentar pe o specializare deja existenta sub umbrela McCann PR, se pregateste cat de curand lansarea McCann Health Romania, primul birou din Europa de Sud-Est al retelei McCann Health. Vorbim de o agentie de comunicare in care PR-ului i se vor adauga ATL-ul, BTL-ul si digitalul, precizeaza Ruxandra Vasilescu (Business Director).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related