“Vacantele se-nvart in jurul tau” - noua campanie de comunicare TUI, realizata de HIPPOS

“Vacantele se-nvart in jurul tau” - noua campanie de comunicare TUI, realizata de HIPPOS

TUI TravelCenter, agentia de turism aflata in topul preferintelor romanilor, a lansat in luna ianuarie campania de Early Booking „Vacantele se invart in jurul tau”, pentru comunicarea pachetelor din vara 2016 la pret promotional (reduceri de pana la 40%) spre destinatii precum Turcia, Grecia si Spania.

 

Campania se bazeaza pe conceptul creativ lansat de agentia de advertising HIPPOS – pornind de la insight-ul ca vacanta este unul dintre cele mai importante momente de rasfat din an, iar TUI TravelCenter ofera fiecarui client promisiunea „Vacantele se invart in jurul tau”.

 

Sloganul campaniei este insotit de garantia ca intregul sejur va fi unul memorabil, de unde indemnul „zambeste din Grecia, Turcia, Spania”, indemn care construieste pe reputatia brand-ului TUI TravelCenter, cunoscut pentru seriozitate si implicare, astfel incat fiecare vacanta sa fie una reusita.

Rezolvarea creativa a vacantelor care se invart in jurul clientului a fost valorificata intr-o campanie 360, prin spoturi TV, executii speciale in cinematografe, OOH-uri in zone cu trafic intens, bannere digitale, radio si cross-promotions.

 

Campania a debutat pe 25 ianuarie si continua pana pe 15 aprilie 2016.

TUI TravelCenter este prezent in Romania de 5 ani, facand parte din grupul Eurolines. TUI opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati.

HIPPOS este agentia creativa prezenta de peste 10 ani pe piata din Romania, recunoscuta pentru expertiza in Design, Digital si Advertising. Misiunea HIPPOS este de a atinge excelenta in livrarea proiectelor de comunicare integrate, cat si punctuale  pentru clientii agentei, mentinand atmosfera efervescenta si spiritul vizionar al unei companii antreprenoriale.

 

Echipele participante

Echipa HIPPOS:
Dana Tocu, Oana Bereny, Alex Aldea, Andreea Gurban, Alexandru Manea, Alexandra Tianu, Tiberiu Moldovan, Ionut Sabiescu, Simona Simon

Echipa TUI TravelCenter:
Anca Duse, Daniela Iancu, Adriana Vlad

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related