Zootropolis – ultima experienta cinematografica marca Disney

Zootropolis – ultima experienta cinematografica marca Disney

In cei 92 de ani de istorie, Walt Disney Animation Studios a creat o mostenire legendara de filme cu animale vorbitoare – de la „Steamboat Willie”, scurtmetrajul de debut al lui Mickey Mouse, la „Bambi”, „Dumbo”, „Cartea Junglei”, „Robin Hood” si „Regele Leu”.

Disney reinventeaza lumea animalelor si vine cu o noua idee, foarte fresh si actuala o data cu lansarea celui de-al 55-lea film al studiourilor: „Zootropolis”.

Cum promovezi o poveste animata despre o vulpe fortata sa fuga in lume fiind acuzata de o crima pe care nu a comis-o? Printr-un mix de actiuni creative in linie cu tematica filmului. Si prin umor :)

 

"Zootropolis ne-a provocat sa avem o comunicare atractiva. Ne-am concentrat pe amplificarea mesajelor noastre si generarea conversatiei in jurul filmului prin continut calitativ", a declarat Raluca Zamfir (Managing Partner, RanEvents Communication)

 

 

In versiunea dublata in limba romana a filmului, actrita Tily Niculae si realizatorul de radio Mihai Dobrovolschi si-au imprumutat vocile pentru doua dintre personaje, ambii debutand astfel intr-un film de animatie. In vreme ce Tily a dublat-o pe cea mai simpatica oita, Talanga, Dobro l-a interpretat chiar pe vicleanul vulpoi Nick Wilde, personajul principal masculin din animatia Disney.

 

"Ne-am dorit sa venim cu o abordare diferita pentru promovarea filmului “Zootropolis”, sa ne surprindem fanii si mai ales sa atragem si adolescentii  catre acest film care este mult mai mult decat o animatie, poate fi considerat o comedie foarte isteata. Pentru asta am apelat la un boutique de creatie pentru o idee mai aparte. Astfel a aparut ZootropolisNews – o brosura-supliment, care vine cu news din zona de entertainment inspirat din lumea filmului, dar totodata cu personaje si subiecte cu puternica rezonanta locala", a adaugat Andreea Zidaru (General Manager, Forum Film Romania).

 

La mai putin de doua saptamani dupa premiera, „ZOOTROPOLIS” detine deja un dublu record de box office. Animatia Disney a debutat pe primul loc in opening weekend in RO si in USA si si-a mentinut pozitia de lider si in al doilea weekend.

Astfel, „Zootropolis” a devenit si primul film distribuit de Forum Film Romania cu incasari mai mari in al doilea weekend dupa premiera, comparativ cu primul, confirmand faptul ca filmul a fost extrem de apreciat de un spectru larg de consumatori de film.

 

Echipele participante

Echipa Forum Film a fost formata din Andreea Zidaru (General Manager) si Patricia Calugaru (Marketing Coordinator).

Din echipa RanEvents au facut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (Director) si Claudia Miler (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related