Agentiile de PR parte din Publicis Groupe au cele mai multe nominalizari la Sabre Awards 2016

Agentiile de PR parte din Publicis Groupe au cele mai multe nominalizari la Sabre Awards 2016
Sursa: Sabre Awards

Luni, 18 aprilie 2016, au fost anuntate nominalizarile EMEA Sabre Awards 2016, cea mai importanta competitie de relatii publice. Clientii agentiilor de PR din Publicis Groupe –  MSLGROUP si Salterbaxter MSLGROUP, agentia specializata in sustenabilitate – au cel mai mare numar de nominalizari, cu 18 campanii selectate din totalul de peste 2400 de inscrieri. MSLGROUP The Practice are 4 campanii finaliste in categoriile Diamond si Gold.

Campaniile MSLGROUP The Practice nominalizate anul acesta sunt:

DIAMOND SABRE AWARDS

MEASUREMENT AND EVALUATION

Give Code a Chance—AdFaber

GOLD SABRE AWARDS

BALKANS - TomorrowMe—Samsung Electronics Romania

FOOD SERVICE -  #SmileAfterSmile for 20 Years—McDonald's Romania

CONSUMER ELECTRONICS - The First SUHD Digital Art Gallery—Samsung Electronics Romania

MSLGROUP The Practice s-a numarat printre finalistii si premiantii EMEA Sabre Awards in toti cei 9 ani de cand participa in cadrul competitiei. In 2013, agentia a castigat titlul de Eastern Europe Consultancy of The Year, fiind prima si singura agentie romaneasca de relatii publice care a primit aceasta recunoastere la nivel international. In 2015, MSLGROUP The Practice castiga pentru a doua oara trofeul Eastern Europe Consultancy of the Year, de data aceasta ca parte din echipa MSLGROUP.

Ceremonia de premiere EMEA Sabre Awards are loc pe 25 mai, la Berlin. 

Premiile SABRE Awards sunt recunoscute drept cea mai prestigioasa competitie dedicata industriei de relatii publice. Cu o traditie de peste un deceniu in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, acestea premiaza cele mai strategice, creative si eficiente campanii. In cadrul editiei din 2015 a premiilor SABRE s-au inscris un numar de peste 2.400 de lucrari din toata regiunea EMEA. Lista completa a castigatorilor EMEA SABRE Awards din acest an poate fi accesata pe site-ul holmesreport.com

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related