[UPDATE] Trei Golduri si 8 shortlisturi pentru Romania la EMEA SABRE Awards 2018. 3 campanii au primit Certificate de Excelenta si la IN2 SABRE Awards EMEA

[UPDATE] Trei Golduri si 8 shortlisturi pentru Romania la EMEA SABRE Awards 2018. 3 campanii au primit Certificate de Excelenta si la IN2 SABRE Awards EMEA

Pe 23 mai au avut loc la Muzeul Maritim din Amsterdam cele doua ceremonii de premiere ale competitiilor organizate de Holmes Report sub egida SABRE Awards. [UPDATE] Trei Golduri au revenit campaniilor romanesti dintr-un total de 11 proiecte finaliste in cadrul EMEA SABRE Awards, in timp ce alte 3 campanii au primit diplome de excelenta in cadrul In2 Innovation Summit, care gazduieste si premiile In2 SABRE Awards EMEA.

Cele trei premii Gold acordate Romaniei la EMEA SABRE Awards, competitie dedicata campaniilor cu rezultate notabile la nivel de Branding, Reputatie si Engagement, au revenit campaniilor "Magic Makers - The Magic Chair" a celor de la Jazz Communication si Rogalski Damaschin PR la categoria Geographic/ Balkans, Franklin Templeton Investment Management Ltd/Fondul Proprietatea -"Reaching the Point of No Return – A Shareholder Activism Campaign" realizata de Golin Romania la categoria Practice Areas/ Capital Markets Communications si, respectiv, Pantene/P&G - "Offer Strength" semnata Graffiti PR la categoria Practice Areas/ Marketing to Women.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Fieldstar

Agenție independentă de BTL, FIELDSTAR conectează brandurile cu oamenii și oferă experiențe inedite pentru consumatori. De 21 de ani încoace, credem în puterea colaborării și a ideilor îndrăznețe,... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related