World Class Romania sustine FIBRA creativa

World Class Romania sustine FIBRA creativa

Pentru o mai buna incordare a fibrei creative a publicitarilor, World Class Romania se alatura Premiilor FIBRA in calitate de partener.

Oamenii de comunicare sunt solicitati zi de zi. Sunt intr-o continua antrenare a muschilor creativitatii, a skill-urilor de prezentare si persuasiune, a rezistentei la modicari peste modificari si, mai ales, a ambitiei creative. Cea care te face sa rezisti dupa un pitch pierdut si sa-ti pui toata motivatia intr-o propunere noua. Sau cea care te face sa vezi dincolo de campurile din Excel si sa dai viata consumatorului brandului tau vorbindu-i ca de la om la om.

World Class recunoaste antrenamentele voastre de zi de zi, asa ca dau o mana de ajutor fibrei creative. Chiar mai multe: 3 reprezentanti ai fibrei musculare de sorginte World Class vor ajuta la premierea fibrei creative. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, vino la Gala de Premiere ca sa vezi surpriza pe care ti-am pregatit-o. 

 

„Noi, la World Class, credem in performanta si investim energie, creativitate si dedicare in tot ceea ce facem. Mai mult decat atat, sustinem si impartasim aceleasi valori inspirationale si curajoase precum Premiile FIBRA, care ne motiveaza sa facem o schimbare pozitiva in viata oamenilor si sa ii ajutam in dezvoltarea lor profesionala si personala, indiferent de industria in care activeaza. Asa ca aceasta asociere a fost atat de fireasca“, a declarat Mikael Fredholm (CEO World Class Romania)

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. 
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related