Geometry Global prezinta case-ul campaniei „FRF sustine educatia”

Geometry Global prezinta case-ul campaniei „FRF sustine educatia”

In contextul in care rata abandonului scolar din Romania este una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana - 18% in anul 2014 potrivit unui studiu Eurostat mentionat in comunicatul emis de agentie - Geometry Global si Federatia Romana de Fotbal au lansat o campanie sociala care a facut inconjurul lumii, fiind citata de publicatii internationale precum The Guardian, BBC, Washington Post, Le Figaro, Business Insider sau The Drum.

Campania "FRF sustine educatia", dezvoltata in parteneriat cu Editura Niculescu, a debutat cu un stunt de PR in timpul meciului Romania-Spania, desfasurat in 27 martie, in cadrul careia fotbalistii echipei nationale romane au purtat tricouri cu formule matematice in locul numerelor obisnuite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GEOMETRY GLOBAL

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated