Doza de inspiratie: sa-i cunoastem pe creativii care vin la ICEEfest 2016

Doza de inspiratie: sa-i cunoastem pe creativii care vin la ICEEfest 2016

ICEEfest a publicat Agenda pentru editia de anul acesta a festivalului (9&10 iunie) iar sesiunile focusate pe creativitate sunt mai mult decat convingatoare.

Setlist-ul cuprinde agentii ale caror campanii au facut inconjurul lumii si personaje care au in spate povesti cu adevarat inspirationale.

“Creativity is contagious, pass it on”, a spus Albert Einstein. Deci, sa-i cunoastem pe cativa dintre creativii care vor urca pe scena ICEEfest:

  • Franc Cheetham: dupa 15 ani in cadrul unor companii castigatoare de premii internationale, Franc s-a alaturat echipei Google Zoo din postura de Art Director, Designer, Creative si UX Designer. In prezent face parte si din juriul Awwwards
  • Anthony Baker: a venit la R/GA in 2011. In tot acest timp a luat parte la proiecte recunoscute la nivel mondial pentru brand-uri precum Beats by Dr. Dre, Google, BBC, Nokia si Microsoft
  • Damola Timeyin: strategul BBH Live, una dintre cele mai faimoase agentii, cu birouri in Londra, New York, Singapore si Mumbai  
  • Frans Vriesendorp a lansat INDG in 1999 iar in 2002 a colaborat la crearea vizualizarii 3D a noului interior de la Rijksmuseum din Amsterdam. Anul trecut, INDG a castigat un Webby cu proiectul Amikasa, aplicatie destinata designului interior

 

“Imi plac ideile. Orice idee. Nu vreau sa fiu incorsetat intr-o singura abordare. Imi place sa incerc lucruri noi. Imi place dezordinea. Imi place sa experimentez si sa invat din esecuri”, a spus Horacio Chacho Puebla, intr-un preview al speech-ului sau de la ICEEfest. Horacio e CCO & Partner la LOLA MullenLowe

 

Si pentru ca tot vine vara, iata cum arata o parte din campania Lola MullenLowe pentru Magnum:

 

Salvatore Iaconesi este un inginer. Un artist. Un hacker. Si un designer. Si da, Salvatore a supravietuit dupa ce a fost diagnosticat cu cancer la creier, fiind acum un promotor perseverent al libertatii surselor online.

Incredibila lui poveste o puteti citi aici. Salvatore va vorbi si in cadrul ICEEhealth, eveniment satelit marca ICEEfest. Pana atunci, uite discursul sau TED: What happened when I open-sourced my brain cancer?

 

Mark Aris (Strategic Plannig Director si Partener la 4 Wise Monkeys), Bas van den Beld (Fondator State of Digital) sau Catalin Nastasoiu (creatorul Ronativ) sunt alte nume importante din lista creativilor ICEEfest.

Setlist-ul complet e publicat pe site-ul oficial. De mentionat faptul ca Netflix va avea discursul de deschidere la ICEEfest 2016, fiind prima prezentare de genul acesta din regiune pentru reteaua care a strans peste 81 de milioane de abonati la nivel mondial.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR si Prometheus. Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Ultimele bilete la pretul actual, inainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated