Cum arata lumea expertilor Virtual Reality&Creativity care vin la ICEEfest

Cum arata lumea expertilor Virtual Reality&Creativity care vin la ICEEfest

Peste numai o saptamana, la Bucuresti va fi pusa in scena cea mai mare si completa dezbatere din Europa Centrala si de Est privind Realitatea Virtuala. Si asta pentru ca setlist-ul ICEEfest in ceea ce priveste Virtual Reality e cu adevarat unul impresionant.

Daca adaugam aici si prezenta creativilor, atunci intelegem mai bine de ce ICEEfest a devenit cel mai important festival din regiune dedicat Internetului.

Agenda completa poate fi verificata pe site-ul oficial insa haideti sa vedem cateva exemple de VR&Creativity care ne fac sa asteptam cu si mai mult interes prezentarile de pe 9&10 iunie:

 

  • Despre impactul campaniile VR pentru Red Bull, Lexus si BBC, din partea REWIND vine sa ne vorbeasca Creative Producer-ul Greg Furber, Innovation Stage 2, 9 iunie, ora 12.15

 

 

 

Facebook Live pe paginile IQads si ICEEfest

In completarea exemplelor de VR&Creativity de la ICEEfest, incepand cu ora 14.00, Cosmin Stan va modera o discutie la care vor participa Mihai Trandafir (Managing Director, McCann Romania) si Dragos Stanca (Fondator ICEEfest).

Transmisiunea in direct de pe paginile de Facebook IQads si ICEEfest isi propune sa analizeze campaniile UM Romania premiate in cadrul Festival of Media Global 2016.

 

FBK LIVE

 

 

Parte a McCann Romania, UM a avut 16 inscrieri in competitie, obtinand 12 nominalizari in 24 de categorii, totul rezultand in 11 premii:

Agentia si Campania Anului

4 premii "Gold" pentru "Bunici de duminica"

 

3 premii "Gold" pentru campania "Plateste cu sange" (derulata la Festivalul Untold)

 

1 premiu "Argint" pentru "Rich kids on Instagram"

 

1 premiu "Bronz" pentru "Pin the Pink" (campanie pentru Fundatia Renasterea)

 

Ultimele bilete disponibile pentru ICEEfest 2016 se pot achizitiona de pe site-ul oficial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related