Daca oamenii ar fi animale, ce-ar spune Mark Twain?

Daca oamenii ar fi animale, ce-ar spune Mark Twain?

In primul rand, daca oamenii ar fi animale, ei tot ar manca inghetata. Da, se pare ca da. Nimeni si nimic nu poate opri aspiratia speciei umane inspre inghetata, spune Corso, cu doua spoturi care exemplifica foarte bine aceasta nedorita metamorfoza. [UPDATE] Campania este semnata de Graffiti BBDO.

Reclamele merg pe firul filosofic al lui William W. Purkey (stiti citatul, el apare ca fiind al lui Mark Twain, desi, saracul, ca in multe alte ocazii, nu avea nici o vina), postat pe Facebook si de asociatii religioase si de produse cosmetice si de oameni fericiti sau, din contra, nefericiti:

"Danseaza ca si cum nu te vede nimeni; iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit; canta ca si cum nu te-ar auzi nimeni; traieste ca si cum ai fi singurul om de pe pamant".

De acolo pana aici nu a fost decat o saritura de gand: "Mananca inghetata ca si cum nu te-ar vedea nimeni". Daca mananci Corso catarat intr-un copac, macar fa-o in stil mare!

 

Sarpele

 

 

Pasarile

 

Casca

 

 Drona

 

Delfinii

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related