Two & From devine agenția de brand și comunicare integrată pentru Mark Twain International School

Two & From devine agenția de brand și comunicare integrată pentru Mark Twain International School

Two & From a devenit în august agenția integrată pentru Mark Twain International School, școala privată autohtonă cu 26 de ani experiență, preluând comunicarea 360 a brandului.

Colaborarea cu Mark Twain IS a demarat la începutul verii în 2021 cu servicii de branding, strategie, concept și design, continuate cu servicii de digital performance, traditional și social media. Proiectele derulate până acum au culminat cu lansarea campaniei de înscriere în anul școlar 2021-2022, o chemare către toți Prinzătorii de vise din București. Prinzătorii de vise sunt copiii și tinerii curioși, cu vise mari, care au curajul și încrederea în sine să-și urmărească pasiunile și să-și facă vocea auzită în lume. În comunicarea 360, punctul central a fost reprezentat de campania umbrelă de awareness, completată de comunicări tactice de înscrieri la școala de lângă Pădurea Băneasa.

Conceptul prezintă Mark Twain International School ca pe o școală magică de Dream Catchers: talentați prinzători de vise care își perfecționează abilitățile speciale în pregătirea lor pentru provocările societății în continuă schimbare.

“Încă de la început, am fost atrași de abordarea diferită în educație pe care o are Școala Internațională Mark Twain. Toată echipa crede în acest brand, iar asta ne-a ajutat să ne adaptăm repede și să preluăm comunicarea într-un moment foarte important, perioada de înscrieri în anul școlar 2021-2022. Campania 360 nu se va opri odată cu înscrierile, ci va continua pentru generarea de awareness asupra ofertei acestei școli cu 26 vechime. În ciuda experienței și numărului mare de elevi, încă ni se pare că școala este un secret bine păstrat al Bucureștiului și al zonei metropolitane a capitalei, iar noi vrem să existăm în mințile tuturor copiilor, tinerilor și părinților.”, Andrei Medar, CEO & Head of Strategy, Two & From.

“Prinzători iscusiți de vise”, elevii noștri au misiunea de a rescrie ziua de mâine, creionând astfel o lume mai bună. Aceștia parcurg programele școlare moderne și inovatoare, devenind informați, curajoși, principiali și echilibrați. Ei vor fi bine pregătiți pentru o societate efervescentă, ultradinamică, în continuă schimbare și cu provocări la fiecare pas, iar visele lor vor deveni rapid realitate, încununând cu succes dăruirea lor pe parcursul preuniversitar vizionar oferit de Mark Twain International School”, Anca Macovei-Vlăsceanu, Mark Twain IS Founder & Head of School.

 

Înființată în 1995, Mark Twain International School este una dintre cele mai vechi școli private din România și oferă două divizii de studiu, Bilingvă și Internațională, pentru tot segmentul preuniversitar. Instituția deține toate acreditările naționale ARACIP, programul complet PYP, MYP și DP al Bacalaureatului Internațional și acreditare Cambridge International School. Școala se întinde pe două campusuri cu 16.000 metri pătrați de spații verzi în vecinătatea Pădurii Băneasa.

 

“Mark Twain International School redefinește educația premium din România, precum și profilul elevilor contemporani - copii și tineri diverși, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, dornici să acceseze tainele universului cunoașterii, alături de mentorii lor experimentați. Aceștia învață din prima clipă să comunice în mai multe limbi ale globului, să își pună mereu întrebări și să caute soluțiile corecte pentru orice situație sau context. Ei sunt încurajați să aibă inițiativă și un glas puternic, aducând în jurul lor plusvaloare și aspirând să se afle cu folos în centrul comunității globale, unde acționează cu pricepere și creativitate.”, Anca Macovei-Vlăsceanu, Mark Twain IS Founder & Head of School.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Sectiune



Branded


Related