6 cunoscuti comedianti romani vor parodia prezentarile de la ICEEfest, in ultima seara de festival

6 cunoscuti comedianti romani vor parodia prezentarile de la ICEEfest, in ultima seara de festival

"The Art of Trolling" este una dintre surprizele pe care ICEEfest (9 si 10 iunie, Bucuresti) le-a pregatit pentru publicul sau.

Vineri, pe 10 iunie, de la ora 19.30, in FUN AREA (Grand Cinema & More, Baneasa Shopping City) vor veni 6 comedianti romani care au pregatit parodii dupa prezentarile din cadrul festivalului, in cadrul unui program original, lansat in premiera.

 

Iata-i pe cei 6 si agenda lor @ ICEE Comedy:

  • Claudiu "Teo" Teohari: Va vorbi despre "Dragoste in vremea online-ului - principii, practici si alte prostii despre sex 3.0". Teo vine sa va asigure ca, pe masura ce lucrurile se schimba, tot la fel raman. Exploram insa si provocarile unice ale peisajului virtual in legatura cu romantismul si pasim impreuna pe taramul sexului 3.0.

 

  • Sergiu Floroaia: Cel mai cunoscut one-liner stand-up comediant din Romania are o activitate intensa - scriitor la Sector 7, editor @ FHM Magazine si prezentator al matinalului KISS FM, alaturi de Andrei.

 

  • Raul Gheba: Aceasta e prezentarea ce iti va arata cum sa iei un rezultat mediocru al unui proiect esuat si sa-l transformi intr-un succes monumental.

 

  • Alex Cotet: Este cititor in cafelele postate pe Instagram, face predictii pur speculative si absolut rautacioase despre cum hashtag-ul, politically correctness-ul si "a accepta provocarea" vor distruge internetul in viitorul apropiat, incepand cu instaurarea imperiului Bobonetian si ducand in cele din urma la exterminarea rasei umane.

 

  • Silviu Gherman: Ne va prezenta un sistem de operare revolutionar. Aflam trendurile inainte ca ele sa ne copleseasca si despre cum putem fi competitivi si nu idioti/cretini/prosti gramada.

 

  • Toma Alexandru: Ne va introduce in laboratorul "Ceva marunt" si vom afla de ce, asemeni lui William Gibson, crede ca viitorul e deja aici - doar ca nu e distribuit pentru toata lumea la fel.

 

Seara de comedie "Made in Romania" e precedata de un show de Stand Up Comedy din partea lui Jeff Leach, care este si MC-ul festivalului.

 

ICEE Comedy @ ICEEfest incepe tot vineri, de la ora 19.30, atunci cand il vom vedea la lucru pe britanicul de 32 de ani ce are spectacole in celebrul club new yorkez Comedy Cellar, alaturi de staruri precum Louis C.K., Chris Rock si Sarah Silverman.

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - este deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezentare din regiune pentru reteaua-gigant.

Agenda completa poate fi verificata pe site-ul oficial, acolo unde gasiti si ultimele bilete disponibile, inclusiv pentru sesiuni / evenimente speciale, gen ICEE Comedy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related