Promovand traditionalul cu ajutorul mijloacelor moderne

Promovand traditionalul cu ajutorul mijloacelor moderne

Scroll prin folclor doreste sa va aduca in atentie lansarea sa in mediul online pe data de 07.06.2016. Aceasta debuteaza cu aparitia pe pagina proprie de Facebook a unui mesaj vizual.

Evenimentul care marcheaza aparitia pe piata a acestei entitati face parte din campania de lansarea a site-ului care se desfasoara in intervalul 07 – 13.06.2016. In perioada respectiva, prin intermediul paginii de Facebook, Scroll prin folclor prezinta persoanelor interesate un test pe care acestea il pot parcurge pentru a afla ce tip de destinatie de calatorie prin Romania Traditionala li se potriveste.

La finalul acestui test, participantii vor primi un traseu care va cuprinde activitati ce se vor desfasura pe parcursul a 4 zile, actiuni care difera in functie de dorintele si personalitatea fiecaruia. Un alt scop al saptamanii dedicate raspandirii site-ului in mediul online este de a  promova articolele redactate pentru a prezenta activitatea traditionala ce se desfasoara in Romania.

"Datorita faptului ca am sesizat o crestere a interesului turistilor pentru destinatiile ce pastreaza din obiceiurile specifice poporului roman am decis sa adunam intr-un singur loc infomatiile necesare conceperii unei experiente traditionale complete. Vizitatorii site-ului au la dispozitie informatii pe care le pot utiliza pentru a-si organiza singuri vacanta potrivita gusturilor lor. Va invitam sa dati scroll prin folclor!", declara fondatorii proiectului. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related