O platforma de educatie spatiala pentru copii cu varsta intre 8 si 199 ani

O platforma de educatie spatiala pentru copii cu varsta intre 8 si 199 ani

Chimie, fizica, germana, anatomie, latina etc. Iubirile unora, criptonitele altora. La mine, minutele cele 50 petrecute la ora de matematica se petreceau intr-o cu totul alta dimensiune temporala. Nici sistemul de astazi nu pare mai breaz din ce aud (ci dimpotriva). S-au inmultit, in schimb, abordarile alternative concentrate pe creativitate si interactivitate in speranta de a fi introduse si in sistemul scolar; care pare extrem de atasat de memorie si atat.

Despre una dintre ele am aflat zilele trecute. XColony, un sistem de educatie spatiala dezvoltat de cercetatorul (si, acum, inventatorul) Sorin Alexe, care isi propune sa educe elevii prin joaca. Pe scurt, cei mici invata notiuni spatiale cu ajutorul unor puzzle-uri geometrice in 3D, iar aplicatiile pot merge inspre mai multe discipline, coreland jocurile cu geometria, informatica, arhitectura, robotica, biologia, chimia sau fizica. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related