Ultima saptamana de inscrieri la Scoala ADC*RO

Inscrierile pentru Scoala de Creatie ADC*RO au intrat in linie dreapta. Pana la data de 10 martie, orele 12.00, orice pasionat de domeniul publicitatii isi poate crea un cont si se poate inscrie pe site-ul oficial al scolii - www.scoalaadc.ro.

Inscrierile la prima scoala de creatie din Romania continua si in aceasta ultima saptamana. Incepand cu data de 3 martie, canditatii vor avea acces la subiectele de admitere prin intermediul contului activat pe site. Au mai ramas 7 zile, timp in care aspirantilor la statutul de student al scolii li se ofera sansa de a demonstra ca sunt talentati si au potential de reusita in industria publicitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated