Plimba pokemonul

Plimba pokemonul

Daca n-ai timp sau chef sa-ti plimbi tu pokemonul, fii fara grija, il plimba Marius Calin din sectorul 6.

Context. Azi, la 11.05, pe OLX isi facea intrarea o oferta de neignorat. Pentru doar 10 RON pe kilometru, Marius promite sa-ti ajute viitoarea armata de pokemoni sa eclozeze.

Context #2, pentru neinitiatii Pokemon GO. Pe langa pokemonii care-ti apar pur si simplu in drum, pe strada sau in dormitor, trebuie sa fii atent si la Pokestops. Adica locuri marcate pe harta aplicatiei langa care, daca te afli, primesti un surplus de Poke-mingi si niste oua de pokemon. Oua care trebuie bagate la incubator si plimbate pentru a ajunge in punctul de eclozare. Hai ca, incet-incet, ne initiem, nu? Curaj.

Sigur, kilometrul lui Marius e mai scump decat al companiilor de taxi care plimba oameni, dar totul e pentru o cauza nobila: cineva a ramas fara telefon dupa valtoarea Electric Castle si are nevoie de unul nou. Omul este chiar Marius-el-insusi. Dar si ce daca? 

Vestea s-a raspandit, iar anuntul (dat jos temporar de OLX) a primit 19189 de vizualizari si 684 de like-uri pana la acest moment. 

Ce nu a anticipat Marius e ca deja au aparut tutoriale despre cum sa joci Pokemon GO in sanul sedentarismului. Mai are de lucru la strategia de business.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related