JustAD lanseaza programul pentru dezvoltarea antreprenoriatului romanesc, StartUp PRO

JustAD lanseaza programul pentru dezvoltarea antreprenoriatului romanesc, StartUp PRO

JustAD vine in sprijinul start-up-urilor cu un program special dedicat acestora.

StartUp PRO este un program menit sa stimuleze creativ economia Romaniei prin sprijinirea antreprenoriatului.
Agentia a creat in acest scop pachete economice de comunicare si branding care pot fi accesate de catre 10 start-up-uri pana la sfarsitul anului. Inscrierile vor avea loc in perioada 20 iulie – 20 septembrie pe adresa [email protected]

Bazandu-ne pe informatia din baromentrul EY Romania conform careia principala destinatie a resurselor financiare in urmatorul an va fi promovarea, am creat pachetele de comunicare si branding tinand cont de necesitatile si posibilitatile unui start-up de a se promova. Acestea ofera servicii de publicitate de specialitate la costuri DIY.

Stim ca pe langa un plan bine intocmit si conexiunile necesare, in cresterea unei afaceri este nevoie de o promovare corecta.

Nu in ultimul rand, dorim sa acceleram procesul de trecere al unui start-up in faza de IMM.
Alina Stanciu, Head of Strategy JustAd

 

StartUp PRO va fi sustinut de lansarea in premiera in Romania a unui ghid de supravietuire in jungla publicitatii.

Echipa din spatele proiectului are incredere in cei care nu au incetat sa isi urmeze visul - acela de a cladi un viitor frumos pentru ei si pentru Romania, iar acest program reprezinta modalitatea perfecta de a ii incuraja in demersurile lor. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related