Simon Dietrich, tradus pe romaneste

Simon Dietrich, tradus pe romaneste

Cristian Simion (copy) si Cristian Dita (art) lucreaza impreuna de vreo 11 ani. La Publicis si-au facut junioratul, au petrecut apoi peste 7 ani in Ogilvy & Mather, care i-a responsabilizat de la inceput cu abordarea "contul asta-i al tau si numai al tau, cu digital/bannere, PR si BTL". A urmat si o perioada de DDB, cu dezvoltare pe treburi digitale mai avansate, dupa care gata. Au spus la revedere oricarei alte nave-mama si au devenit organism de sine statator. In prezent, a trecut de 1 an si 6 luni, o treime din clienti vin din afara (Elvetia si Statele Unite), iar printre cei locali stau Summer Well, Sound & Vision, Forte Partners sau Leader Team Broker.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated