Cotlet a la basquaise? Salată de tip chiffonnade? Sos diable? Habar n-aveți, mai puneți mâna pe un Dicționar Culinar

Cotlet a la basquaise? Salată de tip chiffonnade? Sos diable? Habar n-aveți, mai puneți mâna pe un Dicționar Culinar

Sigur ați văzut ”Ratatouille”, că de nu, nu știți ce-i bun. Necunoscătorilor le spun că, acolo, în film, gras și genial, exista un personaj, Chef Auguste Gusteau i-au spus scenariștii (adevărații eroi de la Hollywood). Domnul Gusteau își ținea burdihanul, boneta și tigăile toate cu grație, iar periodic spunea lucruri grandioase. Unul dintre ele ne-a rămas în minte: ”Oricine poate găti, însă numai cei neînfricați pot deveni măreți”.

În general, creativitatea nu înseamnă totul. Iar gătitul nu face excepție. Ai nevoie de rigoare, disciplină și chef să experimentezi. Alin Sintimbrean a început să dea cu sarea-n oale de când era mic. Cărțile, bunicile și, mai târziu, internetul i-au cultivat, respectiv modelat pasiunea pentru arta culinară. Iar astăzi ține singurul dicționar culinar de la noi. Care se numește, șoc, Dicționar Culinar punct ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related