Elvira Lupsa a abandonat studiile business de amorul artei

Elvira Lupsa a abandonat studiile business de amorul artei

A facut liceul in Franta, insa tot in New York si-a descoperit fascinatia pentru arta. N-a contat ca era studenta la Business, si-a facut bagajele si-a plecat la o universitate de profil. Sau altfel spus, cum a schimbat Elvira Lupsa macazul.

Daca tot se afla pe plaiuri newyorkeze si Festivalul de Film Romanesc NY devenea independent, s-a alaturat echipei pe partea de crowdfunding, social media si scriere de cod, invatata de la zero, in regim de DIY. Mai tarziu, s-a intors in Romania, unde acomodarea a implicat acelasi domeniu.

Dupa ce colaborarea cu Sol Gallery, o galerie de arta, pentru care a dezvoltat primul magazin online de arta contemporana s-a incheiat, si dupa cateva ezitari personale, Elvira a fondat Unicat, un art shop si, totodata, o agentie de art advising. Cu alte cuvinte, pe scurt: drumurile dintre autori si consumatori se scurteaza, cadoul ala special este gasit, o camera a fost decorata cu tablourile la care visa clientul sau agentia aia de publicitate a luat in primire artistul potrivit pentru eveniment. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related