Branded video content de pus pe repeat: exista

Branded video content de pus pe repeat: exista

Exista branded video content la care pandesti timer-ul sa dai skip si-apoi exista Branded Video Content la care te uiti pe repeat. In a doua categorie intra unul facut de i-D, revista, pentru Chanel Nº5, parfumul.

Sigur, o sa spuneti, comparam bugetul lu' Chanel cu bugetele noastre?! Fair point, desigur. Numai stati un pic sa vedeti cum mamutul asta se pastreaza elegant in relatia cu publisher-ul: in brief il simti doar un pic – cele cinci elemente care definesc identitatea parfumului – , iar in continut nici nu exista – nu apare nicio sticla cu parfumul, cine-ar fi zis ca se poate si asa ceva. Poate ne inspira si pe noi.

La productie, i-D a lucrat cu Art Partner. Au luat-o pe Harley Weir, fotografa de moda pe val, si-au trimis-o in cinci orase, de pe continente diferite, sa filmeze cinci femei din industria creativa cum povestesc si arata despre cum fac ce fac si cum inteleg ce fac. Fiecare corespunde, prin munca, dar si prin identitate, unuia dintre cele cinci elemente mai sus amintite.

Asadar, in ordinea preferintelor personale:

Christine Sun Kim, din Berlin, artista surda care face muzica din sunete-concept, despre profunzime:

 

Manthe Ribane, din Johannesburg, dansatoarea care face performance-uri care sa inspire copiii din cartier s-o tina tot inainte, despre determinare:

 

Oulaya Amamra, din Paris, actrita care se-afunda cu totul in lumea personajului ei, despre putere:

 

Zariya Allen, din Los Angeles, poeta care-si cauta locul in lume si forme de expresie mai tarziu decat i s-a permis, despre dorinta:

 

Momo Okabel, din Tokio, fotografa care a documentat cum corpurile oamenilor din comunitatea trans au ajuns, intr-un final, sa semene cu ce isi doreau ei, despre identitate:

 

La asa un buget de probabil sute de mii de euro – ne dam si noi cu parerea, na – ar fi putut sa strambe din nas la unele propuneri. Dar n-au strambat. Ce fel de oameni or fi astia?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related