Zece ani de TDG, aniversați sub deviza: Bring on the NEXT TEN!

Zece ani de TDG, aniversați sub deviza: Bring on the NEXT TEN!

ThinkDigital Group (TDG), unul dintre principalele grupuri de Marketing Digital & Ad-Tech din Europa și Orientul Mijlociu, sărbătorește, în luna decembrie, primii zece ani de activitate, de inovare continuă și dezvoltare, consolidate în jurul obiectivului central de democratizare a publicității în piețele emergente.

Într-un mesaj aniversar către parteneri și echipa TDG, Odysseas Ntotsikas, fondatorul și directorul executiv al grupului a menționat: 

"Din 2006, TDG s-a conturat drept un nucleu digital care deschide noi căi și propune noi practici de comunicare, sprijinind piața locală în aventura transformării digitale și zguduind barierele oligopolistice din mediul de afaceri. Sărbătorim acești primi 10 ani privind cu nerăbdare către următorii zece".

TDG are o echipa de peste 130 de profesioniști din sfera digitalului, in cele 8 agenții regionale. Operează prin 4 companii specializate ThinkDigital, ForestView, TailWind și Project Agora, fiind, de asemenea, organizatorul ICEEfest, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate publicității digitale din Europa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related