Project Agora este co-fondator UNION, o nouă platformă video operată de cinci companii internaționale de tehnologie

Project Agora este co-fondator UNION, o nouă platformă video operată de cinci companii internaționale de tehnologie

Asocierea a cinci companii de tehnologie media importante le oferă atât creatorilor locali de conținut, cât și brand-urilor internaționale o nouă soluție de publicitate video.

Pentru a le asigura creatorilor locali de conținut premium accesul la bugetele clienților de publicitate internaționali, Project Agora a creat un parteneriat amplu, cu alți 4 furnizori regionali de tehnologie media - PlayAD, ShowHeroes, Video Intelligence și Viralize - lansând UNION, o nouă platformă video destinată clienților din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Cu peste 300 de angajați în birouri din 34 de orașe, cele 5 companii se bucură de o relație strategică cu mii de site-uri locale în zona EMEA, oferindu-le acestora conținut video, monetizare și tehnologie specifică.

UNION dorește să asigure acces publisherilor locali de conținut premium la bugetele internaționale ale marilor advertiseri care doresc să susțină media locală, în această perioadă în care conținutul lor este atât de important pentru cititori.

Pe de altă parte, oferind o nouă sursă de inventar de calitate, UNION le permite clinților de publicitate internaționali să activeze campanii video pe site-uri locale relevante din punctul de vedere al audiențelor atinse.

Disponibil ca o soluție gestionată de echipe specializate, dar și în regim self-served, proiectul vine cu o ofertă unică de formate video instream și outstream, punând la dispoziția advertiserilor targetare contextuală în publicații de încredere cu o audiență totală de peste 300 de milioane de cititori.

Printre editorii web parteneri UNION se numără titluri globale precum Marie Claire, Elle, Vanity Fair și CNN, dar și creatori locali de conținut de top precum Aller Media, Axel Springer, Stryia, Libero si Funke Media Group.

Steven Filler a preluat poziția de Managing Director al UNION și va coordona lansarea în EMEA. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria digitală, Steven a ocupat poziții de vârf în departamentele comerciale ale unor companii de top precum The Guardian și AOL. La numirea sa, Steven a declarat:

"Actuala criză globală a subliniat încă o dată importanța creatorilor locali de conținut de calitate pentru informarea corectă a cetățenilor. În același timp, simțim o creștere a cererii de conținut video de calitate din partea advertiserilor interesați să-și protejeze imaginea și aici intervine Union care face posibilă această intersecție între conținutul de calitate si brand-urile internaționale în căutarea unui mediu sigur în care sa-și expună mesajul".

 

Fondatorul Project Agora, Odysseas Ntotsikas, spune:
"Lansarea Union întărește și extinde principala misiune a Project Agora: Keep the Open Web Open. Creatorii locali de conținut premium au de regulă un succes moderat în a atrage singuri bugete de la clienții de publicitate internaționali. Prin colaborarea cu Project Agora, co-fondator UNION, aceștia vor vedea creșteri semnificative de venituri. De asemenea, pentru advertiserii locali care vizează și alte piețe, există o oportunitate reală de a-și promova brandurile pe site-uri de top, din întreaga Europă."

 

UNION este o asociere între cinci companii de top care oferă tehnologie video în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Aceasta permite brandurilor globale să activeze campanii video pe site-uri locale relevante pentru audiențele lor.

Alianța pune la dispoziție conținut video, soluții de monetizare și tehnologie pentru mii de site-uri locale din EMEA. Aceste parteneriate strategice generează un mix unic de formate video instream și outstream, punând la dispoziția advertiserilor targetare contextuală și publicații de încredere cu o audiență totală de peste 300 de milioane de cititori.

Printre editorii web parteneri Union se numără titluri globale precum Marie Claire, Elle, Vanity Fair și CNN, dar și creatori locali de conținut premium precum Aller Media, Axel Springer, Stryia, Libero si Funke Media Group.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related