AdPrint European Festival si-a desemnat castigatorii

Sambata, 4 decembrie, in cadrul unei gale de premiere desfasurate la complexul Favorit din Poiana Brasov, au fost anuntati castigatorii editiei din acest a AdPrint European Festival.
McCann Erickson Italia este marea castigatoare a festivalului in urma adjudecarii titlului "The Agency of Angels".
Echipa de creatie a agentiei Cohn&Jansen din Romania formata din Emilian Olaru, Andrei Tufa si Andrei Cohn, a fost desemnata "Golden Team" a editiei din acest an, fiind urmata de echipe de creatie ale agentiilor Leo Burnett Paris si Lorenzo Marini& Asociatii din Italia.

La categoria Automotive, castigatoare a fost echipa Leo Burnett BGS din Italia, cu reclama pentru Fiat, Dont call me baby. La categoria Beverages - Non-Alcoholic, agentia Young&Rubicam Bruxelles din Belgia a castigat un premiu pentru lucrarea The Pope. Agentiei J. Walter Thompson din Portugalia i-a revenit premiul la categoria Communication Services, pentru lucrarea Foot in timp ce la sectiunea Corporate/Institutional, castigatoare a fost divizia din Italia a retelei McCann Erickson, pentru lucrarea TV Chair Lamp. La categoria Cosmetics/Toiletries premiul a revenit diviziei din Franta a Leo Burnett pentru lucrarea Tampax - The sharks. McCann Erickson a castigat premiul Adprint si la categoria Health/Pharmaceutical Products, pentru lucrarea S-XL. La categoria Home Entertainment Equipment, castigatoarea a fost lucrarea Tatoo a agentiei Leo Burnett Italia. Agentia slovena Agencija Imelda d.o.o. a castigat premiul la categoria Home Maintenance, pentru lucrarea Cross 1. J. Walter Thompson Publicidade din Portugalia a castigat premiul la categoria Produse Pet Products, pentru lucrarea Dog and Cat. McCannErickson Italia si-a adjudecat locul fruntas la categoria Retail Services, pentru lucrarea Class Tin Car. Leo Burnett BGS a obtinut premiul pentru lucrarea Legs la sectiunea Retail Stores. Sectiunile Advertising Self Promotion si Travel & Tourism au fost castigate de McCann Erickson Italia pentru lucrarile Children Cats si Statues. Echipe de creatie ale McCann Erickson Italia au castigat premii si la categoriile Best Use of Art Direction, cu lucrarea S-XL, si Best Use of Photography, cu lucrarea Cover Book, Cats, Kids.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related