Pentru al 4-lea an consecutiv, Golin conduce topul agențiilor votate de bloggerii din România

Pentru al 4-lea an consecutiv, Golin conduce topul agențiilor votate de bloggerii din România

Golin a fost votată de bloggerii din România pe locul I în topul agențiilor cu care aceștia colaborează cel mai bine. Clasamentul este realizat anual de Biz, pe baza răspunsurilor celor mai importanți 80 de bloggeri din România, iar Golin deține această poziție încă de la prima ediție a acestui top, din 2014.

 

"The BridgeTM, divizia de digital a Golin, a dezvoltat campanii creative cu bloggerii din România încă din 2011. Colaborăm cu bloggeri din toate domeniile, realizând astfel parteneriate puternice pentru brandurile pe care le reprezentăm. Totuși, poziția noastră constantă în acest clasament nu este numai un rezultat al proiectelor Golin, ci și al comunicării noastre de zi cu zi cu aceștia, bazate pe valori și standarde cu ajutorul cărora construim relații de durată cu toți partenerii noștri", spune Monica Botez (Managing Partner, Golin).

 

Golin este agenția de PR cu cea mai apreciată activitate în social media și digital, după ce campaniile realizate de The BridgeTM – singurul hub de digital și social media integrat într-o agenție de PR din România – au dus echipa pe podiumurile celor mai importante festivaluri locale din industrie în 2016.

Astfel, Golin a fost cea mai premiată agenție de PR la cea mai recentă ediție Webstock, singura agenție de PR premiată la Internetics și locul 4 în topul general al agențiilor premiate la acest festival, în timp ce la Romanian PR Award a dominat social media și digital PR, obținând Gold la ambele categorii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related