[Cu marcom-ul in bucate] Chefi din Tara lui Andrei in gradina lui Eden. Se gateste cu: sfecla rosie

[Cu marcom-ul in bucate] Chefi din Tara lui Andrei in gradina lui Eden. Se gateste cu: sfecla rosie

Sfecla rosie ne vor pune pe masa niste Chefi din Tara lui Andrei, veniti in Gradina lui Eden de pe Calea Victoriei 107. De ce tocmai aceasta radacinoasa? Pentru ca e un underdog culinar pe care ai tendinta sa-l eviti in bucatarie daca nu te cunosti cu el indeaproape. Si reteta cu care ii vor salva reputatia se numeste asa: Carpaccio de sfecla si branza de capra. Dar oamenii, cine sunt oamenii? Patru la numar, ei sunt Ioana Florescu si Mihaela-Maria Popa, care apartin de departamentul de comunicare si sustenabilitate al OMV Petrom, echipa intregindu-se cu Raluca Ioana Coman si Andrei Carutasu, elevi in ultimul an de liceu si participanti in proiectul Tabara Meseriasilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Related