METAXA Grande Fine - Ediție de colecție în interpretarea artistei Rodanthi Senduka

METAXA Grande Fine - Ediție de colecție în interpretarea artistei Rodanthi Senduka

METAXA Grande Fine este disponibilă într-o ediție specială ce are ca inspirație stilul specific grecesc, într-o interpretare nouă, cu un design contemporan, realizată de renumitul designer, Rodanthi Senduka.

Spiritul Greciei poate fi descoperit cu o ediție limitată a unui clasic plin de inspirație, METAXA Grande Fine, o ediție de colecție ce aduce un tribut Greciei, tradițiilor sale, măiestriei și stilului de viață atât de specific.

Prezentată într-un decantor de porțelan alb, decorat cu modele colorate inspirate din arta tradițională grecească, METAXA Grande Fine este un cadou de valoare, un obiect căutat de colecționari și un suvenir prețios. În același timp, amestecul excepțional de distilate și vinuri Muscat din insula Samos a consacrat METAXA Grande Fine ca pe o alegere sofisticată pentru cunoscătorii de băuturi fine.

 

Inspirație grecească, design contemporan

Pentru noua ediție de colecție METAXA Grande Fine, Rodanthi Senduka propune un design modern ce onorează rădăcinile grecești ale brandului METAXA. Noua expresie surprinde și promovează caracterul spiritului grecesc într-un mod clar și sugestiv.

"Designul este inspirat din peisajele pitorești grecești, micile străzi înguste, frumoasele modele minimaliste și simplitatea arhitecturii cicladice. Formele dictează design-ul. Simplu, expresiv și uman. Peisajul idilic dă tonul paletei de culori: alb pentru arhitectura cicladică, albastru pentru culoarea mării și auriu pentru strălucirea soarelui. Abordarea minimalistă este intenționată deoarece, în opinia mea, băutura vorbește pentru sine iar design-ul lasă spațiu pentru interpretare și descoperire." spune designerul.

 

Descoperă METAXA Grande Fine

METAXA Grande Fine este un amestec de distilate învechite și vinuri aromatice de Muscat din insula Samos, cu un gust bogat și fin. De culoarea chihlimbarului închis, METAXA Grande Fine dezvăluie o consistență plină, echilibrată, cu arome de condimente dulci, fructe uscate și stejar învechit, gustul remanent având note de nucșoară, struguri albi, miere, tutun, cedru.

Prin creația sa, elegantă și sofisticată, Rodanthi Senduka surprinde esența vieții și spiritul liber al Greciei. Aceasta ediție limitată va fi disponibilă în doar câteva mii de sticle, începând cu aprilie 2017.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related