OlimpIAD-ul lui Tripsa, Mihnea si Suman

OlimpIAD-ul lui Tripsa, Mihnea si Suman

OlimpiAD pe care l-au gandit impreuna si aplicat impreuna, prima data, anul trecut. Altminteri, ca tutori la Scoala ADC*RO au inceput in perioade diferite. Cronologic: Andrei Tripsa (Creative Partner, Three) in 2009, Mihnea Gheorghiu (Vice President ADC*RO & Global Digital Creative Director, Publicis Italia) in 2013 iar Eugen Suman (Presedinte ADC Romania & Executive Creative Director, MullenLowe) in 2016.

Motivele pentru care s-au apucat de predat? Cate unul de la fiecare: "simteam nevoia sa imi structurez experienta acumulata din haosul publicitatii autohtone", "e al doilea cel mai misto lucru in meseria asta, dupa a face ceva de la zero" si "am tot incercat sa ajut cu sfaturi & knowledge cam pe oricine mi-a cerut asta, asa ca a fost foarte naturala participarea". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related