OlimpIAD-ul lui Tripsa, Mihnea si Suman

OlimpIAD-ul lui Tripsa, Mihnea si Suman

OlimpiAD pe care l-au gandit impreuna si aplicat impreuna, prima data, anul trecut. Altminteri, ca tutori la Scoala ADC*RO au inceput in perioade diferite. Cronologic: Andrei Tripsa (Creative Partner, Three) in 2009, Mihnea Gheorghiu (Vice President ADC*RO & Global Digital Creative Director, Publicis Italia) in 2013 iar Eugen Suman (Presedinte ADC Romania & Executive Creative Director, MullenLowe) in 2016.

Motivele pentru care s-au apucat de predat? Cate unul de la fiecare: "simteam nevoia sa imi structurez experienta acumulata din haosul publicitatii autohtone", "e al doilea cel mai misto lucru in meseria asta, dupa a face ceva de la zero" si "am tot incercat sa ajut cu sfaturi & knowledge cam pe oricine mi-a cerut asta, asa ca a fost foarte naturala participarea". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated