Pernigotti: Și un copil de 8 ani înțelege că schimbările climatice sunt reale

Pernigotti: Și un copil de 8 ani înțelege că schimbările climatice sunt reale
Credit foto: Vlad Bîrdu

Luni, 26 iunie, Daniele Pernigotti a ținut la Seneca Anticafe, București o conferință despre schimbările climatice.

Specialist în științe de mediu, cu experiență de peste 10 ani în jurnalismul de profil și 17 ani în consultanța de mediu, Daniele Pernigotti este autor a numeroase cărți și articole pe tema schimbărilor climatice.

Prezent ca jurnalist de specialitate la cele mai recente ediții ale COP (Conferințele anuale ale Națiunilor Unite pe tema schimbărilor climatice), Pernigotti a adus informații concrete și recente direct de la autoritățile din domeniu și le-a explicat pe înțelesul publicului. Participarea la eveniment a fost gratuită.

„Dacă îi explic unui copil de opt ani cum este omul responsabil de schimbările climatice, acesta va înțelege”, a spus el în cadrul prezentării. Pernigotti a mai explicat cum dezbaterea dintre cei care susțin cu dovezi științifice faptul că oamenii sunt responsabili pentru schimbările climatice și „negaționiști” este o falsă problemă, care a fost tranșată cu argumente științifice susținute de peste 98% din oamenii de știință cu peste douăzeci de ani în urmă.

Prezentarea lui Daniele Pernigotti a fost urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul și de lansarea cărții sale, „Cu apa până la gât”, tradusă în românește de Cerasela Barbone și publicată la Editura Seneca.

Informațiile la care s-a făcut referire în cadrul conferinței vor fi disponibile în curând pe pagina evenimentului.

Conferința a fost organizată de Asociația SNK.

Parteneri media: RFI România, Feeder.ro, Green Report, IQads, LiterNet, Radio Guerrilla, Radio Seven, România Pozitivă, Știri ONG, Think Outside the Box.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related