Evening glory, evening glory, gala își anunță câștigătorii

Evening glory, evening glory, gala își anunță câștigătorii

Diana Oncioiu, Gelu Duminică, Roxana Bucată și Vlad Mixich, membri ai juriului Gala Societății Civile 2020, vor fi invitații emisiunii ”Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu”, la Rock FM în data de 1 octombrie, de la ora 19:00.

One time talk show-ul, moderat de Răzvan Exarhu, va anunța câștigătorii premiilor I ai competiției anuale Gala Societății Civile, ediția a XVIII-a. Emisiunea va aduce în dezbatere subiecte de interes din proiectele înscrise în competiție, din mai multe domenii precum: sănătate, incluziune socială, educație, servicii sociale, participare publică, drepturile omului, mediu și patrimoniu, alături de patru membri ai juriului:

  • Diana Oncioiu este reporter la ro din 2014 și parte din proiectul Să fie lumină alături de alți reporteri din presa alternativă. Scrie de obicei pe teme sociale – violență în familie sau violență domestică, educație, asistență socială, sărăcie extremă, excluziune socială - dar e și autoarea unor dosare-reportaj despre reintegrarea socială a deținuților eliberați din penitenciare sau despre lanțul administrativ care face posibil ca în subsolurile din Ferentari să trăiască oameni.

  • Gelu Duminică a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, a finalizat un master în Politici Sociale Europene și este doctor în Sociologie. De 20 de ani, lucrează în Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”. Gelu este militant pentru drepturile omului, cercetător în domeniul social, cadru didactic asociat al Facultății de Asistență Socială și Sociologie din cadrul Universității din București și eseist. 

  • Roxana Bucată este jurnalist și om de comunicare. Are o experiență de peste 14 ani în jurnalism, cea mai mare parte a activității fiind dedicată platformei Think Outside the Box, unde a semnat materiale pe teme de mediu. Colaborează cu Vice România, unde scrie despre mediu și cu Editura Seneca, prima editură verde din România. În prezent, Roxana Bucată studiază politici de mediu la Central European University în Budapesta.

  • Vlad Mixich lucrează ca expert în politici de sănătate pentru instituțiile Uniunii Europene și pentru mai multe guverne din Europa Centrală și de Est. În România, coordonează echipa Observatorului Român de Sănătate care a publicat în premieră date despre cauzele crizelor de medicamente, despre efectul poluării urbane asupra orașelor românești sau despre satisfacția pacienților români față de spitale. Este primul român ales în conducerea celei mai importante organizații europene de advocacy în sănătate publică. De-a lungul anilor, Vlad a scris sau a colaborat cu Hotnews, Deutsche Welle, Digi FM, Dilema Veche. Are o licență în Medicină și un masterat în politici de sănătate la London School of Economics. În perioada 2018-2019 a fost cercetător și lector invitat al Rollins School of Public Health la Universitatea Emory din Atlanta (Statele Unite).

Foto: Alex Gâlmeanu

Emisiunea este o co-producție Rock FM și Gala Societății Civile și poate fi ascultată pe 1 octombrie, de la ora 19:00, pe frecvențele Rock FM sau pe rockfm.ro. De asemenea, Evening Glory. Talk show de bine cu Exarhu va fi transmisă live pe canalele de Facebook: Rock FM l Morning Glory cu Răzvan Exarhu l Gala Societatii Civile l Event.

Câștigătorii premiilor II și III din cadrul Galei Societății Civile 2020 vor fi anunțați în timp real, în timpul emisiunii, pe pagina de Facebook Gala Societății Civile și în evenimentul dedicat de pe Facebook.

În perioada 25 februarie – 20 mai 2020, în competiția Galei Societății Civile 2020, ediția a XVIII-a, au fost înscrise 199 de inițiative: 160 de proiecte, 20 de programe și 19 campanii de comunicare. Acestea au fost evaluate, în perioada 4 iunie – 22 iulie, de către 48 de specialişti în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și reprezentanți ai sectorului privat.

În anul 2019, Gala Societății Civile s-a alăturat proiectului Plasti Prix, creat de The Institute şi Lidl România, iar trofeele ce vor fi oferite câștigătorilor Galei Societății Civile 2020 sunt realizate din plastic reciclat.

Gala Societății Civile este un proiect THE INSTITUTE

Partener principal: KMG International

Partener pentru Sustenabilitate: Lidl România
Sponsor fondator: Fundația Vodafone România
Parteneri: ŠKODA, BCR, Bursa Binelui

Parteneri media principali: Rock FM, Radio România Cultural, RFI România
Parteneri media: Biz, IQads.ro, News.ro, Zile și Nopți, România Pozitivă, Știri ONG

Parteneri tradiționali: Gavrilă & Asociații, Netvibes România
Partener monitorizare: MediaTrust România

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Netvibes

Lucram intr-un domeniu in care este din ce in ce mai important sa ai un sediu social si online. Echipa Netvibes lucreaza de peste 10 ani dezvoltand proiecte complexe pentru trusturi media, acestea fiind primele... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related