Eugen Suman, Presedinte ADC*RO: Seniorii de la creatie inteleg un grafic de vanzari, un rezultat de research si un plan de business la fel de bine pe cat inteleg ultima instalatie a lui Hirst

Eugen Suman, Presedinte ADC*RO: Seniorii de la creatie inteleg un grafic de vanzari, un rezultat de research si un plan de business la fel de bine pe cat inteleg ultima instalatie a lui Hirst

Vizibilitate media mai mare a comunitatii creative, cresterea reprezentabilitatii ADC*RO in randul creativilor, diversificarea proiectelor sustinute si dezvoltate de Club. 

Cateva dintre punctele pe baza carora Eugen Suman (Creative Director, Kubis Interactive), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Bucharest) si Claudiu Dobrita (Creative Director, FCB Bucharest) si-au construit viziunea pentru ADC*RO - viziune pe care o au de pus in aplicare in urmatorii 2 ani, in calitate de Comitet Director.

La capitolul mentalitati in publicitatea romaneasca, Eugen Suman, noul Presedinte al ADC*RO, crede ca e de lucrat pe intarirea rolului craft-ului in fiece proiect - AKA bibilitul tuturor elementelor unei campanii pana se iveste la orizont perfectiunea. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related