November Notes in Social Media 2017 - de la idee la fapte

November Notes in Social Media 2017 - de la idee la fapte

Luna noiembrie bate la ușă, iar așa cum am promis anul trecut, revenim cu o nouă ediție a conferinței November Notes in Social Media. Aceasta se va desfășura în perioada 10-11 Noiembrie 2017 la Casa Adam Müller-Guttenbrunn (str. Gh. Lazăr, nr. 10-12, Timișoara).

Evenimentul își propune să reunească bloggeri, oameni de comunicare și pasionați de social media pe parcursul a două zile, prima dedicată conferinței, iar a doua având în prim plan 2 workshop-uri pe care le ținem încă la dospit.

Această ediție adună sub umbrela temei de la idee la fapte speakeri aleși, care au contribuit la schimbare și dezvoltarea comunităților în care activează și care au implementat proiecte de succes.

Printre ei se află Diana Ghiba (Creative Director&Cofounder @ALTFEL), Romina Faur (PR Manager @ARSENAL PARK), Miruna Ioani (medic dentist&blogger @siblondelegandesc.ro), Cristian China Birta (blogger&fondator Kooperativa 2.0), Ioana Chicet-Macoveiciuc (jurnalist, autor și blogger @printesaurbana.ro) și mulți alții.

Nu în ultimul rând, acest eveniment nu ar fi fost posibil fără voluntarii noștri bloggeri Ana-Maria Popescu, Andreea Moldovan și Andreea Nastac.

Novemeber Notes in Social Media este evenimentul de referință care stă sub egida proectului BloggingTM 2.1 gândit și dezvoltat cu și pentru bloggeri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related