WINGS | Creative Leadership Lab da aripi companiilor si profesionistilor din industriile creative

WINGS | Creative Leadership Lab da aripi companiilor si profesionistilor din industriile creative

Gabriela Lungu, unul dintre cei mai cunoscuti experti romani in comunicarea creativa, a lansat WINGS | Creative Leadership Lab – un laborator nomad care zboara peste tot in lume pentru a lucra cu profesionistii si organizatiile cu potential din industriile creative si a le oferi support.

WINGS isi propune sa faca mult mai accesibila dezvoltarea profesionistilor in zona de leadership creativ si sa acopere o nevoie a pietei la nivel international. Posibilitatile disponibile in prezent pentru firmele din industriile creative care vor sa-si transforme cei mai buni profesionisti in lideri creativi sunt reduse.

Oferta specifica pentru industriile creative e concentrata in doar cateva metropole, programele sunt in general de lunga durata (ceea ce presupune uneori mult timp petrecut in afara companiei) si de cele mai multe ori foarte costisitoare. Consecinta este ca putini dintre cei care sunt in roluri de conducere in industriile creative au o pregatire reala pentru acest lucru – cu efecte negative asupra intregului domeniu.

Training-ul ajuge sa fie rezervat doar celor foarte seniori, de la varful organizatiilor mari care isi pot permite costurile, sau se intampla de multe ori prea tarziu in cursul carierei, cand deja au fost sesizate anumite probleme.

WINGS vine cu o solutie noua – sesiuni practice, interactive, scurte si eficiente, bazate pe nevoile specifice ale profesionistilor creativi (in sensul mai larg, nu doar cei din agentiilor de publicitate, ci si din marketing, PR, digital, media etc.), desfasurate chiar acolo unde lucreaza acestia. Inca din perioada de pre-lansare, WINGS a zburat in India, Germania, Cehia si Austria pentru a lucra cu profesionisti in comunicare locali, iar pana la finalul anului va merge in Marea Britanie, Spania, precum si in Romania.

Identidatea vizuala a WINGS a fost realizata de designerul roman specialist in lettering si typography Bianca Dumitrascu:

"Colaborarea cu Gabriela m-a ajutat sa inteleg mult mai bine personalitatea si nevoile brandului. Am cautat reprezentari grafice ale entuziasmului creativ prin dinamismul elementelor si culorilor. Un brand viu, modular si plin de energie."

 

Toate informatiile despre WINGS, de la servicii si pana la metoda, pot fi gasite pe site-ul wings-lab.com.

"Exista o mare nevoie pentru ceea ce ofera WINGS; in cele mai multe firme din industrie (nu doar in Romania, ci peste tot in lume), din lipsa de timp si nu numai, nu se ocupa nimeni de formarea oamenilor cu potential si de transformarea lor in lideri creativi; efectele lipsei de leadership real le resimtim multi dintre noi in firmele pentru care lucram ca angajati sau colaboratori. In plus, fara creativitate in abordarea proiectelor este foarte greu azi, in peisajul asa de aglomerat al comunicarii, sa ajungi in mod eficient la rezultate. Imbinarea celor doua – creativitate si leadership – e nu doar pasiunea mea, dar si ceea ce m-a ajutat sa progresez in cariera, si ma bucur foarte tare sa lansez acest proiect pentru a impartasi in mod structurat ceea ce stiu.", declara Gabriela Lungu (fondator WINGS | Creative Leadership Lab).


Gabriela are peste 20 de ani de experienta in industria de marketing si comunicare, si 13 ani de leadership creativ. De aproape 5 ani lucreaza in strainatate, mai intai in Londra si apoi in Praga, pentru firme internationale de renume, in roluri de senior management cu responsabilitati de coordonare europeana. Inainte de plecarea din Romania, Gabriela a fondat si a transformat intr-un succes international agentia creativa de PR THE PRACTICE. Primii 10 ani din cariera i-a petrecut in grupul Ogilvy, unde a urcat toate treptele ierarhice, de la junior creative la senior management.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related