Gabriela Lungu: In Londra, la 9 toata lumea e la birou, pranzul nu dureaza mai mult de 1 ora

Gabriela Lungu: In Londra, la 9 toata lumea e la birou, pranzul nu dureaza mai mult de 1 ora

De 22 de ani, Gabriela Lungu experimenteaza in marcomm. Cauta, se aventureaza si schimba mereu - locul, perspectiva, domeniul, tara. Din iunie, Gabriela s-a alaturat echipei Geometry Londra, unde ocupa pozitia de Global Creative Director Diageo, motiv bun pentru a o intreba tot. Etapele care au adus-o pana in acest punct, cum au decurs discutiile cu Geometry si a luat decizia de a se reintoarce in Londra, care sunt cele mai mari diferente de munca in agentii pe care le-a observat in locurile in care a lucrat, prin ce socuri de adaptare a trecut.

Nu cunosteam pe nimeni inainte de a incepe discutiile de angajare; i-am intalnit pe toti colegii si sefii mei in timpul procesului de recrutare sau abia cand am inceput treaba, povesteste Gabriela

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related