Gabriela Lungu: In Londra, la 9 toata lumea e la birou, pranzul nu dureaza mai mult de 1 ora

Gabriela Lungu: In Londra, la 9 toata lumea e la birou, pranzul nu dureaza mai mult de 1 ora

De 22 de ani, Gabriela Lungu experimenteaza in marcomm. Cauta, se aventureaza si schimba mereu - locul, perspectiva, domeniul, tara. Din iunie, Gabriela s-a alaturat echipei Geometry Londra, unde ocupa pozitia de Global Creative Director Diageo, motiv bun pentru a o intreba tot. Etapele care au adus-o pana in acest punct, cum au decurs discutiile cu Geometry si a luat decizia de a se reintoarce in Londra, care sunt cele mai mari diferente de munca in agentii pe care le-a observat in locurile in care a lucrat, prin ce socuri de adaptare a trecut.

Nu cunosteam pe nimeni inainte de a incepe discutiile de angajare; i-am intalnit pe toti colegii si sefii mei in timpul procesului de recrutare sau abia cand am inceput treaba, povesteste Gabriela

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related