UE, păzea. Vine lupul dacic

UE, păzea. Vine lupul dacic

Nici nu am clipit bine ca a mai aparut un concurs de logo-uri nationale. De data aceasta e vorba despre Presedintia Romaniei din 2019 la Consiliul Uniunii Europene. Asa ca Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Afacerilor Externe au invitat elevii si studentii la a crea un logo pentru treaba asta. Ce s-a dorit mai exact:

Logo-ul va consta in principal intr-un ansamblu de semne grafice format dintr-un set de caractere cu rol descriptiv care reflecta istoria, cultura, traditiile, creativitatea, unicitatea si apartenenta Romaniei la valorile Europene.

De ce?

Astfel, de la bogatiile naturale cu care este inzestrata, aratand traditiile si patrimoniul care dau autenticitatea si savoarea spiritului romanesc, Romania poate arata nivelul de excelenta si potentialul din mai multe domenii de activitate: cercetare si inovare, IT&C, educatie, turism, productie si dezvoltare industriala, energie, agricultura, cultura, sport.

Mai multe informatii despre juriu, criterii de selectare si premii, aici.

Pe pagina de Facebook a concursului s-au anuntat si finalistii. Cateva dintre lucrari, mai jos:

Facebookul si cateva site-uri de stiri vuiesc de cateva ore  ca lucrarea castigatoare ar fi cea cu lupul dacic. Va dati seama ca toate site-urile acelea care ne amintesc ca dacii au fost centrul lumii sunt in extaz.

Altii, mai putin:

  

 

Alex vine si cu o alternativa, de altfel

 

 

 In caz ca voiati sa faceti glume, astea s-au dat deja:

Romania va urla la UE

Lupul versus oaia 1-0

 Homo homini lupus.

Winter is here

Oricum, noi ne-am intalnit cu imaginea asta pe internet acum cateva zile. O propunem drept inspiratie pentru toate viitoarele concursuri de logo-uri care sa exprime citet Romania:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related