Conferința team ADventure, ediția a X-a

Conferința team ADventure, ediția a X-a

PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Cel de-al doilea eveniment al proiectului, Conferința, va avea loc pe data de 16 noiembrie, ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii.

Conferința se adresează atât studenților înscriși în concurs, cât și tuturor celor interesați de domeniul Comunicării și Relațiilor Publice. Aceasta reprezintă o îmbinare între creativitate, strategie și branding, din care toți cei care vor participa vor avea ocazia să extragă informații cât mai diverse.

Pentru că ne aflăm la ediția a X-a, speakerii Conferinței trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Astfel, de această dată, îi avem drept invitați pe Ioana Dobrinescu (strategic planner la MullenLowe), Teodora Migdalovici (terapeut de brand și coach în branding personal la mealchemy.com și a fondat "The Alternative School for Creative Thinking") și, nu în ultimul rând, Adrian Mironescu (Owner, Brand Identity Consultant and Designer la WIRON).

Studenția este despre experiențe noi, amintiri deosebite și informații cât mai diverse pentru a ne îndrepta spre un viitor frumos. Așadar,  Conferința team ADventure este o oportunitate de neratat. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated