Acest Game of Thrones al reclamelor de Crăciun este aici

Acest Game of Thrones al reclamelor de Crăciun este aici

Indiferent ce ar apărea în ea, reclama asta este atât de cunoscută și de așteptată încât a apărut și un teasing la ea. Da, a apărut o reclamă la reclamă. Există legende urbane care spun că este păzită mai bine ca scenariile de la Game of Thrones. Avem colegi care, deși spotul a apărut azi, nu mai suportă să il vadă în feed. Anul trecut, făceam o recapitulare a celor 10 ani de istorie publicitară. Este vorba de spotul de Crăciun John Lewis, regizat anul acesta de Michel Gondry.

Michel Gondry a câștigat Oscarul pentru "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", dar asta nu mai contează acum. Va fi cel care a făcut reclama John Lewis din 2017. O spune chiar el:

"Când i-am spus fostei mele prietene că voi face spotul John Lewis de Crăciun, mi-a zis: sunt asteptari mari de la tine, reclama asta trebuie să facă oamenii să plână, nu uita. Săptămâna trecută a văzut-o și a plâns. Pfiiiu”. 

Știm, știm, l-ați văzut deja. Dar poate mai vreți să plângeți o dată:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related