Ripple, Tinder, LinkedIn. Sa nu le incurcati!

Ripple, Tinder, LinkedIn. Sa nu le incurcati!

Un soi de Tinder, insa pe calapodul LinkedIn, adica pentru cariera. Cam asa ati putea descrie cuiva prima aplicatie lansata fix astazi de cei de la Arimus, Ripple (Android & iOS). Asta, daca nu va e nu-stiu-cum sa admiteti ca stiti bine cum functioneaza Tinder.

Conform Techcrunch, fondatorii companiei sunt chiar oameni plecati din Tinder, in frunte cu fostul CTO, Ryan Ogle. Co-fondatori mai sunt Paul Cafardo si Gareth Johnson, ambii printre primii care au lucrat la Tinder (development, respectiv design).

Odata ce gasiti aplicatia ca sa o downloadati (mai bine intrati direct), veti vedea are un rating de 1.6 (pe Android). Nu va lasati descurajati - oamenii sunt inca la inceput, iar unele dintre buguri au fost rezolvate.

Nu toate insa, iar mesajul prietenos ”Ripple is not responding” m-a intampinat de vreo doua ori, taman cand am vrut sa ma imprietenesc cu profesionistii din zona mea. 

Inca o chestie: daca va ganditi sa dati swipe dreapta fiindca ca va place tipul/tipa din cladire cu voi, doua etaje mai jos, n-o sa va mearga prea des. Ogle spune:

“Unul dintre diferentiatorii nostri importanti va fi acesta: vom fi foarte agresivi in a-i elimina pe oamenii care folosesc Ripple in alte scopuri decat cele profesionale.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related