Cum poți înveseli instant atmosfera la birou

Cum poți înveseli instant atmosfera la birou

Angajații sunt din ce în ce mai greu de impresionat. Ai observat-o singur. Salariile bune nu mai sunt de mult ceva wow, iar farmecul beneficiilor se estompează în timp. Cum poți, totuși, să îi ții motivați? Răspunsul e dat de către gașca veselă de la Cheerup, cei care duc distracția oriunde merg. Principala lor armă sunt photobooth-urile interactive, cu ajutorul cărora angajații tăi pot să uite pentru câteva momente de task-uri, deadline-uri și bug-uri. În pauze sau între meeting-uri, pot să își dea frâu liber creativității și să își facă de cap în fața aparatului foto (în limitele bunului simț, desigur).

Cum le folosești? E simplu: contactezi o echipă specializată, decizi ce tip de experiență vrei, când și cum vrei să le-o oferi angajaților și restul vine de la sine. Dacă nu ai idei, îți dau ei:

 

Colțul fun de la petrecerile corporate

E varianta cea mai clasică dintre toate. De cel puțin două ori pe an, dacă ești o companie care se respectă, organizezi o petrecere corporate. De Crăciun, de Paște, de aniversarea a x ani de existență, motivul e irelevant, important e că există. Oricât de bine gândit ar fi programul, tot vor fi momente moarte - doar că nu e necesar să fie așa.

Aducând un photobooth interactiv în mijlocul invitaților te vei asigura că vor avea parte de o experiență memorabilă, plină de râsete, chicoteli și strâmbături simpatice, explică Radu Andruseac, co-fondatorul Cheerup.

 

Surpriza mini-event-urilor interne

Data viitoare când mai organizezi un mini-event intern, poți să aduci și un photobooth, la care să-și facă de cap angajații. Orice training, pizza day, ședință generală sau bring your pet at work day pot fi animate cu ajutorul unei cabine fotografice.

Îți garantăm că se vor îmbulzi în fața ecranului, dornici de o ședință foto personalizată. Dacă vrei să îi șochezi, nu-i anunța că vei aduce un photobooth, lasă-i să îl descopere singuri, adaugă Radu.

 

Dedicații personalizate, un V-Day reinventat

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, dar la birou ar fi un pic cam ciudat să o celebrezi. Cel puțin dacă nu o “reinventezi”. Din fericire, avem o soluție. O poți transforma într-un event de recunoaștere a aprecierii față de angajați, promovând-o ca o zi în care să arăți cât de mult îți prețuiești colegii. Practic, aduci un photobooth, provoci angajații să își facă poze între ei și să adauge mesaje personalizate pe ele.

Două prietene pot face un gif animat, pe un fundal roz, în care se strâmbă fiecare, însoțit de un mesaj simpatic de genul "best project master" sau "to the one who always lends me a helping hand", zice zâmbind co-fondatorul Cheerup.

 

Mărțișor modern, gata de pus pe frigider

Venirea primăverii aduce doamnele și domnișoarele în prim plan. Anul acesta, în loc să cumperi o tonă de mărțișoare care cel mai probabil vor fi uitate rapid într-un colț de sertar, mai bine aduci un photobooth. Setezi un background tematic și le pui la dispoziție niște mărțisoare digitale sau fizice pe care să le atașeze fotografiilor năstrușnice pe care le vor face și gata, ai Mărțișorul perfect.

Am început deja să primim destul de multe cereri de închirieri de cabine fotografice pentru 1 și 8 martie, se pare că devine un trend, completează Radu.

 

În ultimii ani photobooth-urile au devenit adevărate vedete ale multinaționalelor, care le-au adoptat cu brațele larg deschise. Motivele sunt evidente: pot să anime atmosfera monotonă de la birou, să aducă zâmbete pe buzele angajaților și să le înveselească ziua. Explozia de fericire nu e dată de pozele în sine, ci de atmosfera efervescentă creată de râsetele și chicotelile celor care trec pe la photobooth.

Niște cornițe de drăcușor (sau de îngeraș), o cască de viking, un lanț de aur, niște clești de rac… sau orice le mai trece prin cap… se echipează cu ele, decid în ce ipostază vor să fie surprinși și gata, au poza în mână, acestea fiind printate pe loc.  Unde mai pui că multe din pozele făcute vor ajunge share-uite pe Instagram sau pe Facebook, să le vadă și alții. Employer Branding cu costuri mici.

Gașca veselă de la Cheerup e mereu pregătită să își aducă photobooth-urile la evenimentul tău. De altfel, misiunea lor este de a se asigura că cei care ajung în faza cabinei foto se bucură din plin de fiecare clipă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related