Prima expozitie PopUp dintr-un apartament

Prima expozitie PopUp dintr-un apartament

HELP THE ARTIST este prima expozitie pop-up - organizata „pe loc” - din Romania unde spatiul de co-creare este reprezentat de o camera dintr-un apartament cu mansarda din Bucuresti.

Ideea inovatoare de a organiza o expozitie de arta interactiva cu o durata de doar patru ore in propria locuinta ii apartine Daliei Poleac, artist vizual si consultant in tendinte pentru industriile creative.

Experimentul a avut ca scop promovarea conceptului de second hand media, a reciclarii si reutilizarii ziarelor si revistelor romanesti prin folosirea lor in procesul creativ. Se propune o noua perspectiva asupra mesajului jurnalistic, aceea de suport artistic pentru identificarea si generarea unor mesaje noi, la fel de unice ca participantii la un astfel de eveniment.

Pentru facilitarea procesului co-creativ, artista a folosit ca punct de pornire sase concepte inspirate din numele unor publicatii romanesti vechi si noi: Adevarul, Libertatea, Gandul, Femeia, Viitorul si Universul.

"Pentru mine arta inseamna miscare. Creativitatea e aproape politica, iar forta noastra e in co-creare. Despre asta am vrut sa fie acest eveniment", a explicat Dalia Poleac.

 

Album Foto ( Miluta Flueras)

 

Pentru amenajarea spatiul de 15mp s-au folosit 67 de ziare si reviste romanesti si straine, 15 mp de hartie reciclabila, 250 de metri de banda adeziva, peste 50 de markere si carioci colorate.

Suportul media utilizat de participanti va face parte dintr-o expozitie mai ampla, devenind la randul sau suport pentru creatiile viitoare ale artistei si continuand, astfel, ciclul de reciclare si reutilizare. Zeci de bloggeri, antreprenori, freelanceri si prieteni ai artistei, persoane din industrii creative au raspuns afirmativ invitatiei si timp de patru ore o camera s-a transformat intr-un micro-cosmos de idei.

Expozitia a fost comunicata de catre agentia H2RO.

Despre agentia H2RO Genuine Communication Agency

Agentia a aparut in septembrie 2017, iar nucleul ei este format din Bogdan Daradan si Diana Poleac.

,,Suntem o agentie integrata de comunicare, limpede si eficienta, la fel ca circuitul apei in natura. Pentru ca noi am inteles ca mai presus de cuvinte se afla faptele si mai presus de fapte se afla rezultatele coerente, relevante si naturale.

Nu promitem cresteri spectaculoase de brand dar promitem sa nu livram acelasi continut catre publicatii diferite din online, print sau social media.

Oferim strategii adaptate de business, content specializat SEO pentru fiecare nevoie in parte de comunicare. Mai mult decat atat, promitem continut original de calitate care sa genereze emotii, impresii, conversii.''  spun fondatorii agentiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related