Un motiv să iubești România

Un motiv să iubești România

Mhmmm. De fiecare data cand pornim exercitiul asta ajungem la doua categorii de raspunsuri care se contrazic putin. 1. Prietenii si oamenii din bula noastra. Uneori familia. 2. Natura (si incapatanarea ei de a ne tine piept). O sa vorbim de al doilea punct aici. Si chiar daca ursii, caii salbatici sau caprele negre nu stiu ca traiesc in Romania si nici nu le pasa de cine sau de ce o conduce, fac parte din ea. Si ne ajuta sa punem si niste lucruri bune pe lista, atunci cand nu mai avem ce. De ce sunt fericiti oamenii ca traiesc in aceeasi tara cu pelicani si capre negre, chiar daca fac multe pentru a le periclita existenta?

Graffiti BBDO si Auchan lucreaza, de cateva luni, la proiectul Romania neimblanzita. Un film documentar finantat de Auchan si produs de casa de productie britanica Off The Fence despre natura salbatica unica in Europa care exista in Romania, despre viata animalelor salbatice care traiesc aici si responsabilitatea oamenilor de langa ele.

Nu va asteptati la un documentar obisnuit. Romania neimblanzita nu e doar o filmare in HD glorios a naturii, spune cei de la Graffiti BBDO.

Filmul este o colectie de povestioare in care eroii sunt pe rand ursoaica si ursuletii, lupii si mistretul, caprele negre, rasul si puii neascultatori, vulturul si iepurasul, caii salbatici, broscuta, starcul si o omida aparent ghinionista care pana la urma pacaleste un musuroi intreg de furnici.

 

Documentarul poate fi vazut din 13 aprilie. Pana atunci, pe pagina de Facebook Romania neimblanzita sunt tot felul de concursuri si conversatii despre animale. 

 

Oamenii raspund prompt si cu bucurie, de unde se vede ca motivul ala de la punctul doi, chiar daca improbabil, e destul de important:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related