Mindscape Studio a câștigat primul concurs de video mapping organizat de Spotlight Festival

Mindscape Studio a câștigat primul concurs de video mapping organizat de Spotlight Festival

Mindscape Studio a participat pentru a treia oară consecutiv în cadrul Spotlight Festival.

În perioada 12-15 aprilie studioul multimedia a prezentat trei lucrări de video mapping pe trei clădiri emblematice ale Bucureștiului.

Pentru prima dată în cadrul Spotlight Festival a fost organizat un concurs de video mapping, tema acestuia fiind “United We Shine”, iar Mindscape Studio a reprezentat România în cadrul acestei competiții.

Lucrarea realizată de studioul multimedia, intitulată OUT OF FIRE, de pe fațada CEC, ce a ilustrat povestea poporului român din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre, istorie văzută prin intermediul focului, a câștigat primul concurs de video mapping organizat de festivalul luminii de la București.

Timp de trei zile, paricipanții la festival au putut vota lucrarea preferată, din cele șase video mapping-uri finaliste în competiție, iar duminică, 15 aprilie, în ultima zi de festival, a fost anunțat câștigătorul.

 

Pe lângă lucrarea de pe clădirea CEC-ului, Mindscape Studio a mai avut două lucrări în cadrul festivalului, CALEA VICTORIEI - Povestea unei străzi, de pe clădirea Bibliotecii Central Universitare și CENTENARUL MARII UNIRI, de pe clădirea Teatrului Național București.

CALEA VICTORIEI - Povestea unei străzi a prezentat istoria uneia dintre cele mai vechi artere a Bucureștiului, care a fost transpusă cu ajutorul unui show multimedia atât pe fațada celei mai vechi biblioteci universitare din București, cât și în jurul statuii ecvestre a lui Carol I.

 

CENTENARUL MARII UNIRI - în noiembrie 2017 studioul multimedia a făcut parte din evenimentul de lansare al Anului Centenar.

 

Prin video mapping-ul realizat pe fațada Teatrului Național București, Mindscape Studio a ilustrat succint o parte din istoria României, cu ajutorul unor fotografii de epocă, picturi celebre din istoria noastră și caligrafie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related