Creionul, tusul si cursorul lui Adrian Serghie deseneaza naiv

Creionul, tusul si cursorul lui Adrian Serghie deseneaza naiv

Daca faci o poza de grup sau un selfie, e putin dubios sa stai cu ochii inchisi. Adrian Serghie, in schimb, in desenele lui, transforma oamenii in daydreamers - adica ii arata intotdeauna zambind cu ochii inchisi. Cu stilul sau naiv, ilustratorul aici de fata a realizat de-a lungul timpului sute de copii amuzante dupa fotografii de la colegi, prieteni, cunostinte, dar mai ales, straini. Dar s-a antrenat pentru proiectul Desenez dupa fotografia ta inca din liceu; apoi la facultate si la master. 

Adrian a pornit in viata de adult cu artele, iar artele s-au lipit bine de el. Cand cu joburi de grafician, cand cu unul scurt de ilustrator si, bineinteles, cu freelancingul, care incepe sa-i placa foarte mult. Atat de mult, cat s-ar muta de tot in barca asta (momentan fiind graphic designer la o revista din Iasi). Adrian a bifat cateva proiecte bune pentru branduri precum Regina Maria, ApaVital, Cutaden Bebe s.a., a facut multe semne de carte funky si a creat universul Meow & Meuw, de unde au pornit o banda desenata adaptata si o carte de colorat pentru toate varstele. Urmeaza inca o banda desenata, de data asta scrisa si ilustrata chiar de el, si o alta carte de colorat. Vasazica, Adrian are treaba. Si, din ce am inteles, nici nu are nevoie de sponsored posts ca sa-i bata clientii la usa mailului. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related