Cap tine trena Reginei Maria la intrarea in Iasi si Timisoara

Cap tine trena Reginei Maria la intrarea in Iasi si Timisoara

Aflati in "serviciul altetei sale" de la inceputul lui 2015, tragem linie la final de an si adaugam in videoteca de aur campania de imagine "Cei mai buni medici", insa memoria recenta ne musteste de vioiciunea ultimelor doua proiecte de extindere a retelei private de sanatate.

Cand Regina Maria soseste intr-un nou oras se simte. Se comporta ca un suveran dedicat oamenilor si se inclina in fata valorilor cetatii.

Salutul de bun gasit adresat celor doua mari orase este un omagiu adus personalitatii arhitecturii si vibratiei urbei, iar mijlocul de expresie folosit in comunicare este unul artistic.

Pentru a anunta deschiderea celor doua clinici au identificat cea mai reprezentativa trasatura a oraselor pe care au ilustrat-o prin prisma arhitecturii locale.

Iasiul este un oras al premierelor, iar cladirile pe care le asociezi cu imaginea Iasiului sunt un reper important pentru istoria culturala a orasului. Cele suprinse de noi sunt sediile primei scoli superioare de muzica, a primului muzeu de istorie naturala, a primului teatru national sau a primei universitati, carora, incepand cu vara anului 2015, li se alatura primul campus medical Regina Maria.

 

In cazul Timisoarei au surprins grija pentru detalii a banatenilor care au un oras cu o arhitectura cu detalii care fac diferenta, trasatura specifica indeaproape completata de atmosfera generata de oamenii care dau culoare strazilor Timisoarei. Regina Maria se regaseste in calitatile acestui oras, grija pentru detalii fiind unul dintre pilonii personalitatii acestui brand.

 

Pasul doi pe care l-au urmat a fost identificarea unor artisti legati creativ de orasul lor, care trateaza executia intr-o maniera originala si care pot fi identificati usor prin stilul abordat.

Adrian Serghie, grafician iesean si Razvan Cornici visual artist timisoarean, paper artist in cazul proiectului Regina Maria.

Prin stilul sau grafic, Adrian Serghie a esentializat imaginea celor mai importante cladiri pentru istoria moderna a Iasului, edificii sau monumente care stau marturie ca acesta este un oras al premierelor culturale.

 

Razvan Cornici, in cazul Timisoarei, a consumat cu inspiratie si transpiratie zeci de metri de hartie colorata pentru un rezultat spectaculos oferit de imortalizarea tridimensionala a unor scene idilice din centrul Timisoarei de azi.

 

Nu putea sa lipseasca un making of in care Velisar Manea a capturat spectaculozitatea realizarii acestui proiect sisific pentru orice om cu o grija pentru detalii, medie, sa spunem.

Cumva neasteptat, extinderea retelei Regina Maria, prin lansarile clinicilor din Iasi si Timisoara, un proiect aparent obisnuit, care nu se anunta spectaculos, a devenit pentru Cap un proiect de suflet in care fiecare membru al echipei s-a implicat cu placere si pasiune si care ne face sa suspinam cu nerabdare dupa urmatoarele orase care se vor mandri cu o clinica Regina Maria.

 

Echipele:

Regina Maria: Cristiana Vago, Alina Chelu, Oana Popa, Greta Redeleanu
CAP: Stefania Dinu, Teodor Minea, Iulian Barbulescu, Sanziana Serbanescu, Cristina Purcarea, Codin Caradimu
Artistii: Adrian Serghie, Razvan Cornici
Foto-video: Velisar Manea

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related