Mara Gojgar, fondator CONFIDENT Communications, intră în board-ul Asociației Companiilor Spaniole din România

Mara Gojgar, fondator CONFIDENT Communications, intră în board-ul Asociației Companiilor Spaniole din România

Mara Gojgar, fondator Confident Communications, se alătură board-ului Asociației Companiilor Spaniole din România (ASEMER).

Având o experiență consistentă de colaborare cu o serie de companii cu capital spaniol, Mara Gojgar își propune să contribuie la dezvoltarea și susținerea dinamicii relațiilor bilaterale dintre Spania și România, la creșterea numărului de membri ai asociației și la crearea de oportunități reale de generare de business între membri.

„După cooperarea strânsă și extrem de efervescentă cu ASEMER am reușit să consolidăm un parteneriat productiv, bazat pe valori comune. Implicarea în board-ul Asociației a venit ca un pas firesc și are la bază dorința de participare mai activă și de valorificare a know-how-ului și dinamismului comunității spaniole din România. Sunt optimistă că împreună le putem oferi investitorilor din Spania o imagine mai clară asupra pieței din România și în același timp o susținere mai consistentă companiilor românești  care își doresc să intre pe piața din Spania”, a declarat Mara Gojgar.

Prezența Marei în consiliul de conducere al ASEMER aduce o abordare proaspătă axată pe comunicare și dezvoltare.

„Interesul investitorilor spanioli este tot mai accentuat pentru piața din România, iar numirea Marei în board-ul Asociației se pliază perfect pe nevoia tot mai stringentă de susținere a acestora. Comunicarea este principalul pilon prin care se fac auzite nevoile comunității, dar totodată și cheia pentru a atrage noi membri și a a dezvolta proiecte ambițiose cu aceștia”, a declarat Emilio Luque Ascanio, președintele ASEMER.

ASEMER și-a propus pentru 2023 să-și întărească poziția în România, prin organizarea de workshopuri şi conferinţe în domenii cheie, în cadrul cărora membrii comunităţii pot beneficia reciproc de know-how şi expertiza vastă din comunitate. Totodată, Asociația vizează revigorarea și ralierea organizația în jurul unei aspirații comune de dezvoltare a unei comunități puternice de investitori care să contribuie la o economie stabilă și matură.

The Confident Group, format în anul 2011, este format din: CONFIDENT, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și VENUS FIVE Studio, divizie specializată de servicii foto, video, podcast și live streaming.

În anul 2021, CONFIDENT a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum Xiaomi, Anchor Grup, Mobexpert, CBRE, VTEX, AVIS, METAMINDS, DSV Solutions, Connections, Mitsubishi, Spaces, Regus. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related