Confident Communications, noua agenție de comunicare pentru VTEX în România

Confident Communications, noua agenție de comunicare pentru VTEX în România
Mara Gojgar, fondator Confident Communications

Confident Communications este noua agenție de comunicare de brand și corporate pentru VTEX în România, platforma de comerț digital pentru branduri și retaileri enterprise. Înființată în Brazilia acum mai bine de 20 de ani și listată la Bursa din New York în 2021, VTEX este lider în accelerarea transformării comerțului în America Latină, fiind în prezent în proces de extindere la nivel global. Confident Communications își propune să aducă audiențelor-cheie ale VTEX din România informații valoroase pe teme din comerț digital, iar beneficiile unei platforme de tip headless să fie cunoscute companiilor care vor să-și îmbunătățească prezența în online sau care doresc să facă pasul către comerțul digital.

„Suntem entuziasmați de faptul că abordarea strategică propusă de echipa noastră a fost validată de managementul VTEX Eastern Europe. Este o onoare să fim partenerul unei companii recunoscute în întreaga lume pentru inovațiile aduse de paltforma sa enterprise de comerț digital end-to-end. Confident Communications are expertiză extinsă în industria de tech, atât pe comunicarea B2B, cât și B2C, așa că ne-am aliniat foarte rapid la cerințele și obiectivele VTEX”, declară Mara Gojgar, fondator Confident Communications. 

Produsele și serviciile VTEX sunt folosite de peste 2.000 de clienți cu peste 2.500 de magazine active în 32 de țări. În 2021, pentru al doilea an consecutiv, Gartner a recunoscut VTEX drept o companie vizionară în raportul Magic® Quadrant for Digital Commerce™. Păstrând aceeași viziune, VTEX va continua și anul acesta să se focuseze pe cele mai bune servicii și produse pentru clienții săi, cea mai recent anunțată aplicație, VTEX Live Shopping, fiind utilizată deja de peste 100 de branduri din întreaga lume, printre care Victoria’s Secret, Caterpillar, Oster sau Xiaomi.

„Digitalizarea comerțului este mai mult decât un trend. Este o realitate de care avem nevoie mai mult ca oricând. În România, VTEX are o echipă solidă de experți în ecommerce, care crește constant și oferă clienților produse și servicii personalizate pentru nevoile loru. Continuăm expansiunea globală pentru a ne mări aria de expertiză și a contribui la dezvoltarea comerțului digital, atât în România, cât și în restul țărilor în care suntem prezenți”, descrie Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales VP în cadrul VTEX, activitatea companiei pe piața locală.

„Ne bucurăm că am găsit la Confident Communications o echipă care înțelege complexitatea planurilor noastre de comunicare și este pregătită să ne susțină eforturile de a face cunoscute proiectele VTEX în România. Scopul nostru local este să contribuim cât mai mult la educarea și dezvoltarea industriei comerțului pe baza expertizei pe care o avem la nivel global și să arătăm avantajele digitalizării atât pentru companiile cu strategii de business B2C, cât și B2B sau D2C”, adaugă Anișoara Munteanu, Marketing & Communication Eastern Europe Coordinator VTEX.   

Platforma VTEX este concepută în conformitate cu standarde și funcționalități de tip enterprise-level și vine în sprijinul companiilor din retail și din industria bunurilor de consum, producție, vânzare B2B, home & deco, IT și din multe alte industrii, astfel încât acestea să vândă mai mult, să își desfășoare operațiunile mai eficient, să scaleze fără probleme și să ofere o experiență remarcabilă clienților lor.

VTEX (NYSE: VTEX) furnizează o platformă enterprise de comerț digital. Platforma noastră le permite brandurilor și retailerilor să realizeze un time-to-market mai rapid, să ajungă la clienți prin diferite canale de vânzare și să descopere noi arii de dezvoltare. VTEX a fost înființată în Brazilia, iar acum se extinde la nivel global, fiind lideri în accelerarea transformării comerțului digital din America Latină. Platforma VTEX este concepută în conformitate cu standarde și funcționalități de tip enterprise-level, peste 2000 de clienți cu peste 2500 de magazine active în 32 de țări având încredere în noi pentru a-i conecta cu clienții lor*.

*Date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2020

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializată de servicii foto, video, podcast și livestreaming.

În anul 2021, Confident Communications a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, Confident Communications a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași compatiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum Xiaomi, Anchor Grup, Ciel, Thoughtworks, Connections, Mitsubishi, Spaces, Regus, Liberty Galați, Roche Diagnostics. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

SectiuneBranded


Related