Certificat de excelenta IN2 SABRE Awards si nominalizare la SABRE Awards EMEA pentru Maratonului Olteniei 2017, powered by CEZ Romania

Certificat de excelenta IN2 SABRE Awards si nominalizare la SABRE Awards EMEA pentru Maratonului Olteniei 2017, powered by CEZ Romania

Campania de comunicare a Maratonului Olteniei 2017, powered by CEZ Romania, s-a remarcat printre cele 2.500 de inscrieri, jurizate de peste 40 de lideri ai industriei de comunicare, in cadrul SABRE Awards EMEA, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de branding, reputatie si engagement. Proiectul „The Blood Hit” a fost nominalizat la categoria Practice Areas / Cause-Related Marketing si premiat cu Certificatul de Excelenta in cadrul IN2 Innovation Summit, la sectiunea Best in Audio: Podcasts & Music. Anuntarea castigatorilor a avut loc pe 23 mai 2018, la Muzeul Maritim din Amsterdam. 

Campania „The Blood Hit” a pus accentul pe cauzele sociale, sustinute in 2017 de Maratonul Olteniei – caravana de donarea de sange desfasurata in randul angajatilor Grupului CEZ in Romania si dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzii Sanguine Ramnicu Valcea. In cadrul competitiei, juriul a apreciat modul inovator in care muzica a fost utilizata in campania de comunicare a Maratonului Olteniei 2017, acordandu-i Certificat de Excelenta.

Inovatia adusa de Maratonul Olteniei 2017 a fost reprezentata de generarea primei teme muzicale compuse pe baza batailor inimilor sportivilor participanti la tura de recunoastere a traseului de Mountain Bike, desfasurata pe 7 iunie 2017. Acestia au purtat bratari de monitorizare a pulsului, iar datele colectate de pe aceste dispozitive au fost descarcate si analizate de artistii Raul Kusak si Electric Brother, care au gasit inspiratia de a crea soundtrack-ul oficial al Maratonului Olteniei.

Dispozitivele au fost purtate de Martin Zmelik, Country Manager Grupul CEZ in Romania, Carmen Bruma, jurnalist TV si cei doi bloggeri sportivi, sustinatori ai evenimentului – Roxana Lupu (adrenallina.ro) si Emilian Nedelcu (biciclistul.ro). Cei patru au parcurs un traseu de 33 de kilometri cu diferente mari de nivel si cu zone dificile din punct de vedere tehnic, dar spectaculoase in acelasi timp, traversand padurea de langa Ramnicu Valcea.

In fiecare an, Maratonul Olteniei sustine o cauza sociala importanta pentru comunitatea locala, iar taxele de participare percepute de organizatori sunt utilizate la finantarea unor proiecte care contribuie la cresterea calitatii vietii in regiune. La contributia colectata din taxele de participare la maraton, CEZ Romania participa cu o suma egala.

Campania de comunicare, conceputa de agentia Rogalski Damaschin Public Relations, s-a derulat in perioada mai - august 2017 si a mai fost recompensata cu un premiu in cadrul Romanian PR Award (Silver for Excellence, la categoria „Sport and Entertainment”), in noiembrie 2017.

Organizata de catre publicatia Holmes Report, SABRE Awards EMEA este cea mai prestigioasa competitie din domeniul comunicarii si relatiilor publice. Infiintata in 2014, In2 SABRE Awards este o sectiune dedicata inovatiilor si celor mai noi tendinte de obtinere a engagementului prin comunicare si marketing, de la big data, la visual storytelling si digital tech.

 

Despre Grupul CEZ in Romania

Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin 8 companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA.

Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2017, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei, dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,3 milioane de clienti.

Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012.

Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resita in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related